Toysdaily 玩具日報

[新品消息] shf V3派貨

{:2_123:} 現在買shf都唔知好唔好第一時間買,玩死自己,
1號出時唔買,等下等下貨越少越貴,現在有錢都買唔到,sky又係甘,現在雖然還有得賣,已不平.
見1號甘,2號一出即買,點知個價係甘跌,最平2魚有得賣.
Fourze第一形態一出冇買,個價一個月內上升接近3魚,跟住買左,唉!上個月返大量貨又跌回2魚.頭.
玩死買家們...................

第一水會貴d,大貨到就會跌價啦。
今天已有很多地方比第一日跌咗十幾廿蚊啦
我覺得兩魚伍就合理了,依家有愛都唔會入!
留返佢哋慢慢炒吧!11、12算玩唔過喇!
呂奉先 發表於 14-5-2012 09:05 PM

出面有玩家話舊半先買,你話呢?:30:
出面有玩家話舊半先買,你話呢?
超級玩具迷 發表於 14-5-2012 10:38 PM

舊半又真係低左D
我都覺得二魚半 - 二魚七.....
出面有玩家話舊半先買,你話呢?
超級玩具迷 發表於 14-5-2012 10:38 PM

舊半我覺得真係無乜可能囉,話哂隻V3係繼1號之後第2隻受歡迎嘅拉打,至少起碼2魚半至
二魚七先入
今日見現時點1f剛返左成箱貨。
呂奉先 發表於 14-5-2012 09:05 PM

same thought here, let them fry... fry till the end of the fking world. :38:
今日見現時點1f剛返左成箱貨。
taken 發表於 15-5-2012 01:18 AM

near washroom?  near "japan station" ?
BTW, 1箱貨 = approx. how many boxes...
咁又有得抄,我以為呢隻咁受歡迎應該大把貨,我估事實上都大把貨,之前隻冥王又係一箱箱放響度,點知又係抄起,都幾覺得係成班人聯手做既樹...我就訂左,好難叫我日日行check住個市,見上到3xx我都想賣鬼佢,賺成20%,不過掛住睇樣無揀盒,原來不是直角,應該賺唔到咁多lu...:63:
近一間有gundam手辦同軍用toys , 仲見有2箱大王者.

near washroom?  near "japan station" ?
BTW, 1箱貨 = approx. how many boxes...
roundbun 發表於 15-5-2012 10:22 AM
i also wait for V3 to drop below 250... den-o climax form i waited for a long time for it to drop and bought for 250 in the end....:80:
请来妖都预订....200蚊都唔使....
3xx,睬佢都有味!over 10算,另願唔玩。
上次隻新1,2號,咪一出比人炒,之後玩仔黎日版,同亞水返左之後,跌到兩魚頭。 聶風 發表於 10-5-2012 09:21 PM

今日見亞水到左, 孤注賣32x  :x
頭像被屏蔽