Toysdaily 玩具日報

[新品消息] shf V3派貨

already pick up today.  Good Shop!!!:71:
回復 43# timothy276217

點吹法?請說明!
三次影月返我都有貨到

回復 51# rockcham

我估大大所講既三次係行版、日版同亞版? 不喜匆插 THX:64:
In this pricing, I will prefer to go to jusxx, it may be cheaper.
回復  timothy276217

點吹法?請說明!
三次影月返我都有貨到
rockcham 發表於 12-5-2012 01:13 AM

影月從來無再版過:65:你返三次貨係因為貨既性質不同,樓上已經有講
唔知老闆你又係邊間鋪呢?隨便放唔岩既消息比玩家既:?請說明!

點吹法?請說明!
三次影月返我都有貨到
rockcham 發表於 12-5-2012 01:13 AM

it really isn't 再版 .... boss. :26:
I hope you aren't really a shop owner... it's impossible to earn $ with incorrect market news..
要證明有冇再版,上魂官網咪知,再版佢會有講,好似最近decade 激情再版都有講,
呢位大大,影月真係冇再版過,你真係老吹喎,RX同black就上年有再版過...

點吹法?請說明!
三次影月返我都有貨到

SHF影月係上年6月出...
之前冇任何SHF影月出左...
之後亦未見過有再販既資料...
SHF影月出個陣,BLACK / RX先第一次再販...
都係6月出...
回復  大姐姐

影月已經再版左三次了,最後係back,rx,影月一齊再版的.....

最後一次賣二魚五 ...
rockcham 發表於 11-5-2012 08:40 PM

呢句野真笑到我....  日版行版亞版各出一次=再版?
回復  rockcham

我估大大所講既三次係行版、日版同亞版? 不喜匆插 THX
darktoby 發表於 12-5-2012 01:36 AM

我都系甘估:66:............
SHF影月係上年6月出...
之前冇任何SHF影月出左...
之後亦未見過有再販既資料...
SHF影月出個陣,BLA ...
小堅 發表於 12-5-2012 11:39 AM

black同rx係第二次再販
crazy price now
信鵝#!X
皆旺#%X
真係有人接?
信鵝#!X
皆旺#%X
真係有人接?
kmtang 發表於 12-5-2012 04:52 PM

集體托價, 如果係心頭好, 無得唔接, 除非不是心頭好, 就可以同佢鬥長命!!:42:
肥最三魚有找。:p
信鵝#!X
皆旺#%X
真係有人接?
kmtang 發表於 12-5-2012 04:52 PM

有時唔係香港人買,都係引外地人買,因外地需求可能仲大,
你可以控制全世界價格嗎,500%不可能吧