Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.104~~~Greeed 鳥系幹部~~~Ankh (Lost)

請問some 大隻ankh lost 可唔可以同隻ankh 手換入
toys1333 發表於 9-5-2012 10:42 PM
夾硬黎無話唔得GE~~~不過要好似 Fourze 咁抆隻手出黎換囉~~~不過都好緊下~~~可能會抆爛~~~:o再者隻淨 Ankh 手只有插台座個竉~~~無設計到可以換落手肘關節度架~~~:(
夾硬黎無話唔得GE~~~不過要好似 Fourze 咁抆隻手出黎換囉~~~不過都好緊下~~~可能會抆爛~~~再者隻淨 Ankh  ...
Somebody_Ex 發表於 9-5-2012 11:47 PM

明白......多謝ching......都係入隻完全體吧!
可惜LOST之手不可以同ANKH 合體
唔係就正好多
今次 Greed family 真係出得好好, 非常 detail ! 絕讚 !
jono_grace 發表於 9-5-2012 02:59 PM
是的~~~~確係出得 OK~~~~:) jono 兄你啲相都影得好好~~~多謝你的分享~~~~:71:

咁多隻greeeed 真係淨入完全體

果時有諗過隻LOST 不過諗到有完全體出現 真係放棄左
火野映司 發表於 9-5-2012 06:35 PM
我當時都諗住笨大會出埋完全體~~~有考慮過唔訂呢隻~~~但攞貨時"習慣落訂"驅使下畀咗二百~~~:44:不過好在隻嘢都 OK~~~~:DD
好似成日中 sad 貨 咁 GE yugi 兄~~~~ 不過又勾起我中兩隻 Greeed Sad 貨~~~~
咁大家一齊等完全 ...
Somebody_Ex 發表於 9-5-2012 08:57 PM

怪人嚟講呢隻都算有型有款!
Englishman 發表於 9-5-2012 08:01 PM
確係好靚好型~~~~:71:
應該係4款至啱-贈品手、通販手、Ankh(Lost)、Ankh完全態~~~
睇哂成套OOO就會知道,3個姿態&#2 ...
pein 發表於 9-5-2012 08:17 PM
差啲漏咗隻贈品手添~~~~:35:
明白......多謝ching......都係入隻完全體吧!
toys1333 發表於 10-5-2012 12:18 AM
鍾意 Ankh GE 話得一隻完全體係唔夠架~~~~:35:
可惜LOST之手不可以同ANKH 合體
唔係就正好多
一文字 發表於 10-5-2012 12:30 AM
唔知係特登唔整咁完美呢~~~以今日龍騎卡盒咁細緻 GE 技術~~~其實係可以造到連合 GE~~~~:67:
yugi 發表於 10-5-2012 09:59 AM
唔會成日都咁黑GE~~~~~人有三衰六旺嘛~~~~~:DD

在此多謝各支持本帖的朋友~~~~呢個月又會好忙~~~~:DD