Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jedi

[吹水專區] 昨晚行經灣仔.

頭像被屏蔽
D按摩師�女得唔得先?豬扒咁樣,不用錢都唔去啦
lalalaz 發表於 8-5-2012 01:48 PM

但是正骨不是手勢好最緊要嗎? 以前試過一間按摩師樣貌娟好, 可是功夫唔夠, 差點按傷了腰骨~~~
頭像被屏蔽
但是正骨不是手勢好最緊要嗎? 以前試過一間按摩師樣貌娟好, 可是功夫唔夠, 差點按傷了腰骨~~~
cliffordchan107 發表於 8-5-2012 02:19 PM
都係少尉大人講啱!我地最主要講係去大場揼骨,當然係以按摩師手勢為主!至於要求樣貌娟好和身栽正的話;那麽'你就要前住[風月討論區]與好此道者深入探討慢慢姸究嘞............................呵呵呵呵呵!!!

其實我地己經幾離題喇!因為再繼續講按摩落去隨時被版主話我地教壞晒班小朋友,打入[黑名單冷宮]咁就大家都唔好嘞~~~~right!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

***Cliffordchan107兄:若果你对一般按摩師没信心,建議你可找[中醫按摩師],他們全都由中醫院多年實習培訓出來,要有中醫院畢業証書証明才可入職,其按摩手法绝对有保証和懂得全面技術,包括---------針炙' 拔火罐' 刮砂' 推淋巴 ' 艾炙 '骨位復原 等等!!!

前一排都覺得灣仔比MK平, 不過而家又真係好似無乜分別咁=  =