Toysdaily 玩具日報

查看: 6083|回復: 19

[吹水專區] 昨晚行經灣仔.

昨晚行經灣仔......好耐無去太原街......入去行一行, .........唔知我窮左定香港區D價是這樣,
.......社團........嘩......我記得當年D價多數又平又正多款......., 昨晚入去睇一睇........無一樣我買得落手(可能是我窮)......., 大部份都貴過...油麻地/旺角.....D價, ........真系要改名叫富豪社團........哈哈哈
之後再去街市睇吓d菜價...嘩.2拾蚊斤菜心?..真係富豪街市...最後行左去睇灣仔d樓盤..頂..唔係馬?...萬幾蚊呎?...真係富豪之都呀:67:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 4# fishman

好同意陳振聰..佢真係好窮...但最窮係佢個"心":34:
現在我在香港島返工才知道,港島區物價&消費基本上高過九龍新界區!!!

舉個例:
45-50分鐘[脚底按摩]------------------九龍區$88-98  /   港島區$150 !!!
回復  fishman

好同意陳振聰..佢真係好窮...但最窮係佢個"心"
老文 發表於 8-5-2012 11:44 AM

可能佢講ge"七億", 係佢ge精子數量, 咁又真係幾窮, 普通人起碼都......
回復 7# cliffordchan107

咁佢可以留番慢慢用了..市場上已無咁多"小咸咸"比佢可以盡展所長
回復  cliffordchan107

咁佢可以留番慢慢用了..市場上已無咁多"小咸咸"比佢可以盡展所長
老文 發表於 8-5-2012 11:59 AM

我相信佢地係"柏拉圖式的戀愛"來的,
至於你信不信? 反正我就信了~~~
頭像被屏蔽
現在我在香港島返工才知道,港島區物價&消費基本上高過九龍新界區!!!

舉個例:
45-50分鐘[脚底按 ...
G-man 發表於 8-5-2012 11:46 AM

真心一問: 這個價錢如果番大陸做的話, 唔知做唔做到一個"全身按摩"呢? (先說明是"正骨")
我都信係柏拉圖式,
陳振聰個樣真係......唔係好食得落飯
fishman 發表於 8-5-2012 12:16 PM

"狗仔式的戀愛"都可以, 總之見唔到樣就得啦~~
真心一問: 這個價錢如果番大陸做的話, 唔知做唔做到一個"全身按摩"呢? (先說明是"正骨")
cliffordchan107 發表於 8-5-2012 12:22 PM

始終都係返大陸按摩係最抵玩嘅!!!哎喲~~~講講吓又心郁郁想上深圳按摩添.....................呵呵呵!!!

3個鐘$98-----2個鐘"全身按摩"+1個鐘大堂項目(脚底按摩'採耳'擦背'按肩膊)
***註:贈送飲品'水果'蛋麵'自助餐(個別場所提供);並不包括貼士小費~
頭像被屏蔽
但人民弊升左好鬼多呢……
lalalaz 發表於 8-5-2012 01:22 PM

你講中個point嘞~~~

按摩費+交通費+貼士+人民弊滙率=大约港幣$300上下喇!但係可以消閒大半天,又有免費飲品'水果'自助餐嘆!計落都係>>>>>>>>>>>>>>>抵嘅!!!