Toysdaily 玩具日報

查看: 8684|回復: 17

[玩具攝影] 來吧! 細數你的罪孽吧 ! i am 守護風都的kaman rider

終於等到了, 本身諗住等tvb播先買行版, 但等吾切了....

Cyclone
代表「旋風的記憶」的Gaia Memory。
Cyclone型態的W有優秀的速度。能使攻擊速度提高並附帶風的效果,會消耗體力。
Joker
代表「王牌的記憶」的Gaia Memory。
Joker型態的W有優秀的速度和身體機能,格鬥能力很強。Joker Memory與同樣是速度型的Cyclone Memory有很好的契合度。
Heat
代表「炙熱的記憶」的Gaia Memory。能使攻擊附帶火焰的效果,會消耗體力。
Heat Memory與同樣是力量型的Metal Memory有很好的契合度。
Luna
代表「幻想的記憶」的Gaia Memory。能讓W的身體和使用的武器有長度伸縮彎曲的效果,會消耗體力。
Luna Memory與同樣是戰術型的Trigger Memory有很好的契合度。在與Joker Memory配合時,「Joker Extreme」右半邊有分身效果。
Trigger
代表「槍手的記憶」的Gaia Memory。
Trigger 型態的W擁有優秀的射擊能力,使用手槍「Trigger Magnum」戰鬥。Trigger Memory與同樣是戰術型的Luna Memory有很好的契合度。
Metal
代表「鬥士的記憶」的Gaia Memory。
Metal 型態的W有強大的力量和防禦力,使用棍型武器「Metal Shaft」。Metal Memory與同樣是力量型的Heat Memory有很好的契合度。

傳聞最廢的4張卡....

well done~~~~~~~~~:71:
Good job and I'm still looking for Rider Card Book at present... Certainly, the cover MUST NOT be Fourze or Decade... :(
這是新版Belt吧?:shiny:除了多兩支GM外,和以前那個仲有乜分別?:?
Fans of Joker.......
我都買左呀
勁好玩
點解要等原裝版呢 ?
除非你勁想玩棍同鎗
因為而家 METAL 同 TRIGGER MAX. DRIVE 少左兩個音效玩唔到
但我覺得沒問題 !
因為真係唔想放多碌棍同鎗在家...
you are carzy w fans
you are carzy w fans

呢set買得好呀:71:行貨出到時都未必齊6支usb,而家仲只係6xx真係超抵,當年條腰帶炒近仟元...咭簿都好正呀!!
頭像被屏蔽
回復 10# lalalaz

不錯..所以呢條非常抵玩..仲要係日版..另外條DECADE一樣要留意,亦係好野來..如果唔係笨大都唔會係咁復刻佢地
我好敬佩你對W的愛咁深:71:
回復  lalalaz

不錯..所以呢條非常抵玩..仲要係日版..另外條DECADE一樣要留意,亦係好野來..如果唔 ...
老文 發表於 8-5-2012 01:34 PM

decade港版一出就已經買了.....stupid左啦...而家送埋必殺card
買埋diend了....
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 1026&highlight=
唔知遲啲香港行版有無六支記憶腰帶呢~~~~:)
聽d玩具店主講, 到時港版同舊版一様得4支USB, 因為佢地已經pre order哂.
(不過唔知佢地講真定講假)