Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Birth 的強化~~~Birth.Cannon.Leg.Arm.Wing System

唉~~根本就是一宗集體大騙案, 真心希望冇下次

依家等齊prototype隨時準備開工。

anyway,  ...
big9kan 發表於 8-5-2012 01:50 AM

悟空超3已算下次了:oh:
又係官圖定理...:38:真係好膠...
不過重裝感都唔係話差~
悟空超3已算下次了
yugi 發表於 8-5-2012 06:07 PM

哈哈,超3都叫有上色。不過成個DB系列上色都唔統一,好似仲大整蠱。睇埋黎緊隻杜拉格斯就知B社係咪有心玩野:66:
唉~~根本就是一宗集體大騙案, 真心希望冇下次

依家等齊prototype隨時準備開工。

anyway,  ...
big9kan 發表於 8-5-2012 01:50 AM
big9kan 兄係咪想噴過 prototype 隻色呀~~~~~:71:
十卜一下先~還是期待SHF重出BLACK系列
ZIN 發表於 8-5-2012 02:36 AM
THX ZIN 兄支持~~~~~~~~~:77:
噴返層油 + 加多浸保護應該幾細工程又幾耐玩
有冇打算油靚佢
玩具 發表於 8-5-2012 12:06 PM
之前同各位朋友都講過LU~~~~我而家無晒啲模型噴油功力~~~~開黎玩下就算啦~~~:55:
又係官圖定理...真係好膠...
不過重裝感都唔係話差~
森記 發表於 8-5-2012 06:11 PM
X2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:71:
在此謝各位朋友的支持~~~~~未影相新品 SHF 應該會陸續幫佢哋做記錄帖架啦~~~~:77:
some大這段時間很勤力呢

當時實物圖出現的時候實在太震撼, 多少都有點後悔訂了回來orz

只是...對我來說這套東西的存在價值在於把OCC版Birth塗些紅色之後來重現雙breast cannon XD
some大這段時間很勤力呢

當時實物圖出現的時候實在太震撼, 多少都有點後悔訂了回來orz

只是...對我來 ...
手榴蛋包飯 發表於 9-5-2012 11:25 AM
的確有團火係度~~~~:* OCC 無玩過唔清楚好定唔好~~~~但呢套 CLAWs 就係上色處敗北~~~~:o