Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] DID (Harry Potter頭雕樣) 一戰英軍 ALBERT BROWN

上星期呢道見倒版主買左DID新出0既12"一戰英軍,呢款一戰英軍我有D情意結,多年前G.I Joe出時已經有買,當時已經算係G.I Joe末落期,但以當年0黎講已經出得唔錯,而見倒DID出呢款一戰英軍我就好有興趣,再加上原來頭雕係跟Harry Potter個演員,所以決定買番隻,而價錢DID真係抵玩0既

先睇下Albert Brown 0既正面同背面

一如過住,DID造0既裝備真係超精細

背影係跟Figure送埋,非常細心

有Harry Potter演員樣頭雕我真係好鍾意

支鎗除左真係用金屬同木制,鎗頭把金屬刀仲可分離或組合

呢個布防毒面罩超正!!

可以唔同角度睇下個頭雕,雖然唔可以同HT,EB果D比,但0甘0既價$,我收貨

BBC制作0既"My Boy Jack"造型照,想買呢副眼鏡比個Figure戴(借版主圖一用)

睇大張D(側面)

睇大張D(正面)

同G.I Joe以前果隻相比,當然正左好多

DID影個樣仲似
i would like to know , how many fishes?
唔講真係看不出...不過看了真人做形照後好像似多了.:67:
呢隻相當有興趣:71:

回復 2# chak17
陸魚半

回復 chankb
其買Dick兄介紹時都唔知,
後來佢再介紹BBC套片同貼D造型照我再番睇D相先覺得都似喎,
我估唔講認唔出係因佢Harry Potter型像太深刻,
無諗過呢個演員其他造型,
如果有埋眼鏡可能容易認D
哈哈∼DID呢隻真係出得唔錯,可能找個眼鏡比佢就更似呢∼
背景板真係好體貼,加分∼
當然你都影得好啦∼:71:
回復 6# Dick.Po
老實講,影相方面我真心唔敢同你地比(唔係扮謙虛),
我只係純屬影出0黎分享下,無0羊技術可言,
不過真係多謝你讚賞:34:
其實可以搵黎扮HARRY POTTER ENDING 個成年版
又係多左撇鬚我記得
兵人post必撐!:71::71: