Toysdaily 玩具日報

[分享討論] super hero time

近日發覺係 pps 上竟然有之前的戰隊:shy:
對於我由百獸戰隊先開始迷上戰隊的 fans 來講, 絕對是一件好事 :$
岩岩開始睇緊未來戰隊...個合體機械人竟然有 3 種變化...太吸引, 太好玩:shiny:

有冇 ching 可以入來分享下, 之前 d 戰隊邊套好睇, 吸引...
近日發覺係 pps 上竟然有之前的戰隊
對於我由百獸戰隊先開始迷上戰隊的 fans 來講, 絕對是一件好事 : ...
36韜 發表於 6-5-2012 16:30

鳥人戰隊 - 戰隊系列起死回生之作
頭像被屏蔽
回復 2# benbenben4213

jetman :shiny:
好, 睇完未來戰隊...睇 jetman 先...不過舊戰隊 d 女女認真一般...選角真係 :no:
唔係個個都得...一拍埋海賊, 侍戰隊 d 女女...當場有關機的衝動
:DD
回復 3# lalalaz

呢套係賣飛佛之一
個劇情唔同最尾個 10 集...都估唔到, 侍劍紅竟然是...
(唔知 ching 睇晒未, 所以都保留神秘感好 d :77:)
忍風...特搜..炎神...果d囡囡最吸引
忍風&特搜都未出><
回復  benbenben4213

jetman
好, 睇完未來戰隊...睇 jetman 先...不過舊戰隊 d 女女認真一般. ...
36韜 發表於 7-5-2012 23:19

D 舊女只可以講一句 - 把 X:DD
回復 8# benbenben4213

:66:
不過未來戰隊個 time pink 都 ok 得, 仲要加埋短裙仔 :35: