Toysdaily 玩具日報

查看: 12194|回復: 36

[玩具攝影] 特別版 Playarts 改 M.G.S. CYBORG NINJA ??! *加左新相係 P.2

* 係第二頁加左相
今天出左去巡視業務:(
比我係某商場的格仔箱發現左LEE隻野:D

佢配色改為藍紅, 我印象中係網頁見過, 不過詳細就唔記得噤多啦.
另外, 佢D配件除左同金藍果隻一樣外, 重多左個打開左頭盔o既頭雕, 可以比翻之前出果隻用(下面有圖)

真係可以用翻落去o架:71:

我都唔知LEE隻堅定流, 因為頭盔無錯字, 手亦無錯件問題, 不過就無盒喇:38:

小弟對個頭雕多d興趣:shiny:
大大可否PM邊度買?
坚咯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:71:您的帖子長度不符合要求
回復 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?
goto=findpost&pid=6161496&ptid=182259]3#[/url] wonderape

已PM左D資料比你啦:(
坚咯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
小恩 發表於 4-5-2012 09:23 AM

一樣係流.因為我2星期前已在淘寶買左.2魚半
一樣係流.因為我2星期前已在淘寶買左.2魚半
eric 發表於 4/5/2012 10:36

不過又噤講, 佢做到無十足都有9成, 而且佢又無明顯問題, 水口又OK, 起碼我買LEE隻無"TC"字同手臂錯件問題先啦.
不過又噤講, 佢做到無十足都有9成, 而且佢又無明顯問題, 水口又OK, 起碼我買LEE隻無"TC"字同手臂錯件問 ...
alexpd 發表於 4-5-2012 10:45 AM

玩得開心.因為我都有買
回復 7# eric

大哥可否指引一下在taobao哪間買?
謝謝
回復 9# eric

係呀, 都係玩得開心咪得囉, 千其唔好似我果邊金藍色Ninja, 係皆旺D舖頭買, 全新有盒未開, "TO"字, 手無錯件, 點知一開盒, 隻左上臂可以屈出黎果個關節斷左(上面圖3個動作):time:
好彩自己用膠板重新做過果件膠, 攪翻掂咋, 如果唔係就變左科幻版楊過:no:
回復  eric

係呀, 都係玩得開心咪得囉, 千其唔好似我果邊金藍色Ninja, 係皆旺D舖頭買, 全新有盒未開, " ...
alexpd 發表於 4-5-2012 11:04 AM

原色果隻國內大多是錯件..不過已經賣哂!
回復  eric

謝謝
小恩 發表於 4-5-2012 11:02 AM

自己上淘寶SEARCH一下吧...打"Playarts 改忍者"

good lucK!(唔知賣哂未)
回復 11# alexpd

我都想入藍紅版.. 大大可否PM邊度買? thanks!
回復  eric

謝謝
小恩 發表於 4-5-2012 11:02 AM

check PM!!:shiny: