Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Medicom RAH 古加 Ver.1.5 + Rider X, Amazon & Stronger 再版 (P..2)

其實望上去新版和舊版是否一樣?冇分別?thx
開盒影相:73:

新舊拉打X (新版胸脯橫一點)

再版 拉打X, 亞馬遜 及 強者

光榮七人:78: 滿足
開盒影相

il168 發表於 13-5-2012 08:59 PM

唔好意思,請問左邊係咪新版?:(因為好似順眼DD
右邊先係新版:(胸脯橫一點
右邊先係新版胸脯橫一點
il168 發表於 13-5-2012 09:39 PM

新個隻係咪用上301改大隻新波地?點解賻頭好似冇左邊咁闊?
新版用咗新301 nake body
講真.....今次再版D拉打嘅QC真係麻麻地:38:.....如果唔係有小小優化咗...真係算把啦:26:
開盒影相

再版 拉打X, 亞馬遜 及 強者

光榮 ...
il168 發表於 13-5-2012 08:59 PM

我都有榮光七人 , 但係 RAH220DX , 都好滿足!!!
我都有榮光七人 , 但係 RAH220DX , 都好滿足!!!
riderfun 發表於 14-5-2012 12:54 PM

師兄Post D相...大家一同分享滿足
新衫似是淺藍色.
新衫似是淺藍色.
bigtomm 發表於 16-5-2012 09:10 PM

拉打X新舊版件衫顏色差唔多....新版較鮮明....可能新啦

有鬼分別咩, 根本一鬼樣, 用同一個模出件,
就算出ver 1.5 或 2.0 一般都只係會改一部份件.

實際上body會吾同, 一定會用新版
而布料就用而家可以買得到的材料,(顏色可能有多少差異)
上色方面可能有時會有少少吾同,(對吾番以前隻色)

反而隻再版 舊2號 就有睇頭得多,
因為佢係用而家可以買得到的皮料,
(以前個隻d皮料勁差)
有鬼分別咩, 根本一鬼樣, 用同一個模出件,
就算出ver 1.5 或 2.0 一般都只係會改一部份件.

實際上body會 ...
joeyip 發表於 17-5-2012 09:58 AM

師兄果然有見地....我都覺得今次隻舊二號再版出得唔錯...d皮應該無口甘易溶
Il168師兄會唔會賣隻舊版出黎
可pm報價給我,thx
唔好意思hin008大大....暫時想keep住舊版玩吓先:(...始終覺得舊版質素真係好好多....:D

我個人覺得玩舊拉打最緊要係件衫d手工做得好...新版件衫明顯比較多defects:53: