Toysdaily 玩具日報

查看: 8551|回復: 32

[個人收藏] Medicom RAH 古加 Ver.1.5 + Rider X, Amazon & Stronger 再版 (P..2)

一次買入晒四隻好嘢.....:73:

唔開盒你唔會知係咪好嘢!不要讓玩具在盒中哭泣啊! :)
批Amazon個胸有無似前一版般凹下?
批Amazon個胸有無似前一版般凹下?
chankb 發表於 3-5-2012 09:51 PM

無啦,仲好廷添••••••••••:love:
回復 4# Oldcat

O! Very Good!

I need to buy the new one!!!!!!!!!   

My old one has bad breast.
回復  Oldcat

O! Very Good!

I need to buy the new one!!!!!!!!!   

My old one has bad breast ...
chankb 發表於 3-5-2012 10:10 PM

超人黃話,上一代係膠水痴壞胸,今水無晒事:)
時光飛逝,當年買5、6、7時都重係啱啱入坑。
嗰時連EB都未有,M記獨霸天下...
買左o既 ching 請問個 body 有冇轉到新 301 ??
已轉用新Body明顯實淨咗:71:
有無實物圖睇呀?:63:
Yes... new body... but because using the old clothes, does not seem fit :ice:
恭喜哂
請問隻X幾銀?
我4-5年前係e悲俾5舊美金買入........唉
真係咪後追........
Yes... new body... but because using the old clothes, does not seem fit
RRAAYY 發表於 4-5-2012 12:47 AM

我兩年前都用咗1700追咗隻二手X...因X係2004年嘅出品....驚佢很快便斷手斷腳...所以買多隻再版囉.....
恭喜哂
請問隻X幾銀?
我4-5年前係e悲俾5舊美金買入........唉
真係咪後追........
arale 發表於 4-5-2012 02:28 AM

我兩年前都用咗1700追咗隻二手X...因X係2004年嘅出品....驚佢很快便斷手斷腳...所以買多隻再版囉..... :42:
其實望上去新版和舊版是否一樣?冇分別?thx