Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 【天才、百萬富翁、花花公子及大慈善家的私人高級秘書】ZCWO PAYON SENIOR SECRETARY

張office chair應該會好襯黑蜘蛛俠.:52:
之前ht 有投票呢個人物好似最高分?
HT 其實會唔會出??:?
之前ht 有投票呢個人物好似最高分?
HT 其實會唔會出??
graffitihim 發表於 3-5-2012 10:57 AM

HT d投票睇吓就算,唔好認真,
試問有邊次真係跟投票結果出figure 架?haha~

正所謂牡丹雖好,都要綠葉扶持。
成屋英雄主角,都要番d助手,配角"鄧"吓佢地,
副題材figure有廠出總好過冇廠出,
起碼多一個選擇同玩法,
不過真係要多多改良,頭身不同色,
手掌粗大得過份,手形唔實用,起碼比多隻渣筆手,
雙眼焦點各異。樣子方面,
雖然桂莉芙在我心中不是個美女,但也不至於現在這樣子...:(
希望ZC多加努力!期待有更好的product~
對眼好怪.......好似妖夜尋狼入面D吸血鬼咁.....:50:
個頭move 唔到...見ching 你張張相都硬晒頸
滴滴仔 發表於 3-5-2012 10:04 AM

同意,條頸感覺好硬、唔夠自然...
令外最大件事係對眼變咗"射哩”...
Just can't take how everything is so shiny, and how the feet is one single mold of plastic...
頭像被屏蔽
上色好似停留左係數年前BBI果種feel