Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ★★★★ 魔動王 - 超級水捲俠 ★★★★

好毒的靚相:shiny:
好正又好型既靚圖,多謝大大分享.:71:
回復 1# 聖鬥士星矢

靚過官圖 :$ :handshake: :71:
我覺得呢隻出得好過超級地隱俠
十卜~~~~:36:

咁多人買~~~冇乜人出post~~~:58:
回復 1# 聖鬥士星矢
ching頭mode時肩甲應該上番高d....
真系越睇越正
我會繼續儲le個系列
我愛上邪動王,可變三個型態
COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL,正到冇朋友。大大完全拍出水卷俠嘅神韻!!
好靚r~
可唔可以拎黎做wallpapaer~:x
回復 20# 黑色三連敗

三連兄, 咁你有無入呢隻呀,如果有快快出POST啦, 話時話CMS宇宙騎士我都仲未入手.:26:
昨天已攞, ok 靚仔wor :71:
如果有買"超地"o既 ching就知道,呢隻"超水",無論顏色,QC都真係出得好過"超地"好多 :74:
回復  黑色三連敗

三連兄, 咁你有無入呢隻呀,如果有快快出POST啦, 話時話CMS宇宙騎士我都仲未入手.
嘉朮美 發表於 4-5-2012 11:08 AM

cm宇宙騎士我都冇入~~~對佢既愛唔夠~~~:56:

呢隻有~~~不過我見咁多人買~~~應該好多人出~~~而且我唔熟魔動王唔知點介紹 :(不過g兄問到~~~一定post俾您睇~~~(刧post)~~~關節唔敢玩太多怕鬆~~~其實玩開霸王大系都知~~~可動性比起霸王系列更好~~~可能可以變型~~~:78: 相影左幾日~~~變型過程如下 :DD

回復 28# 黑色三連敗

其實呢套動畫細個時有睇開,不過就睇D唔睇D.
原來敗兄真係敗左呢隻.勁!!!唔怪之得你話五月大出血:34:
其實唔係g兄問,而且佢亦都唔係好知魔動王.:38:
多謝敗兄既甩靚相.:77:
另外你之前有無入cms既無敵巴拉達?
cm宇宙騎士我都冇入~~~對佢既愛唔夠~~~

呢隻有~~~不過我見咁多人買~~~應該好多人出~~~而且我唔熟 ...
黑色三連敗 發表於 4-5-2012 12:20 PM

你完你d 相 :35::74:

我決定買 :68: