Toysdaily 玩具日報

查看: 20752|回復: 41

[玩具攝影] ★★★★ 魔動王 - 超級水捲俠 ★★★★

如果上次有買超地.今次超級水捲俠點可以唔買.上色.QC.關節都非常之好.可算是極品玩具.必買.去相

WALL.jpg DSC_8137.jpg DSC_8095.jpg DSC_8008.jpg DSC_8009.jpg DSC_8090.jpg DSC_8088.jpg DSC_8079.jpg DSC_8126.jpg DSC_8043.jpg DSC_8054.jpg DSC_8051.jpg DSC_8049.jpg DSC_8048.jpg DSC_8062.jpg DSC_8073.jpg DSC_8107.jpg DSC_8109.jpg DSC_8125.jpg DSC_8120.jpg DSC_8111.jpg
回復 1# 聖鬥士星矢

影的漂亮

但是面具型態"手臂"變形不完整..
好毒~~~~~ 謝靚相~:71:
好靚,我都未去攞:80:
好靚既超級水捲俠:D
我睇左十隻十隻心口綠色位都有塊黑色野{:3_132:}
我睇左十隻十隻心口綠色位都有塊黑色野
yugi 發表於 2-5-2012 08:01 PM

咩.黑色野.我隻有嗎?我簡1 隻就ok
咩.黑色野.我隻有嗎?我簡1 隻就ok
聖鬥士星矢 發表於 2-5-2012 08:11 PM

你果隻就無,黑色野應該係綠色油括甩左少少露左底部的黑色出來
等咁耐終於等到......你既靚圖!!超班∼:71:
等咁耐終於等到......你既靚圖!!超班∼
Dick.Po 發表於 2-5-2012 09:44 PM

哈哈.dick po大大你太誇獎.之前因為忙婚禮事,很少比post.
D相得好靚~!!!
支持:71:
高濃度超劇毒圖片,超水捲俠已經夠正,CHING既相亦質素好高:71:,好彩我都買左隻超地隱&超水捲俠,只欠超風飄俠就齊晒~~!!不過好遺憾早幾年沒有買壽屋隻地隱俠.....家陣壽屋隻地隱俠炒貨價又好貴.....飲恨中:63::63:
正相, 正相, 正相......超正呀, 仲有PS圖, 好有氣勢呢~:71:
靚玩具+靚相...無懈可擊!
謝謝各位老朋友支持^^