Toysdaily 玩具日報

查看: 4957|回復: 10

[玩具攝影] Ultimate Alliance: My "PK" Avengers 我未齊的復仇者 (沒貶意)

事關放一排 "人", 一個扑, 全部骨牌般向前扑. 扑了兩次, 第二次重整花了Captain America 個額頭, 我頂~~~~~~~~~~~~~~ 要影全家福真太大犠牲了.... :time:

獨欠變形俠衣, Nick Fury, Hawk Eye...

不只做慰安的Black Widow, 戲中重審犯套料, 和人類打無問題, 和Hulk打受得他一下也太可能了... 應該一槌就毁容先啱. :78:

美國隊長在戲中的設定有點蠢鈍, 可惜可惜. 和Thor 的合作技又沒有戲尾重現... 是否節省CG支金?

你的心中的Avengers組合又如何? :(
Medicom o既...............
Mark 6 仍然係最搶嘅:78:
狼人戰損了!!:80:.............
回復 5# neo.L

最慘係未打先自然逝損...............:cool:
gd collection :71:
狼人換條長D嘅頸效果可能仲好D
我都覺得套戲有少少弱化左CA
打loki果段CA好狼狽
其實我唔明點解Marvel套戲唔跟番漫畫魚鱗服裝的設定,CA也可以如Hulk刀槍不入, 也因心中正直曾拿起Thor 鐵鎚用呢!!!! :cool:
我都覺得套戲有少少弱化左CA
打loki果段CA好狼狽
GTO 發表於 1-5-2012 10:31 PM

我都覺得少少弱化左loki,
loki識"分身術"
奇怪佢好似好弱雞咁~~~~~

第2集會有新壞人,聽說係好強勁的~
一定打獲金~~~~~~~
其實第一集都拍得好好~又有笑位~
小弟已在期待第2集了~
希望下年就有得睇la~~~~~

以上只是個人意見,不喜不要插啊~~~~~~~~~
支持師兄!:71:
一次過影咁多隻的確很痛苦...我試過影三隻都想死...:70:
Cool pics man, l like it. :$:$:$