Toysdaily 玩具日報

查看: 12067|回復: 12

[玩具攝影] 幪面超人頭像大集結 Part 1-13

新一年又有新一part 幪面超人頭像出, 距離全部拉打出場應該不遠.  先來一張全家福.  

經過上次大大指教,  銀角強者特別版隻角自己銼多啲起角,  希望和原裝會似啲.

真幪面超人是A貨, 因為Bandai Best Movie Collection 原裝太貴, 惟有再等.

龍騎留定位俾魂限定龍騎, 王蛇 blank form and 疑似拉打.

怪人則不太齊, 尤其是太貴的限定和特別版, 因為不捨得買.

多謝收看
冇買CAX, CJGX, ACCEL(YELLOW)果SET?
支持!!!我都有玩拉打頭像:71:
大大太厲害了...我本來都有儲, 但系到後來D連小 角色都出埋所以放棄
支持一下~:71:
我之前都有買開拉打頭像,
不過由Part10開始就停左了,

圖為我收藏的Part 1~9 全部連SP外加幾款特別版頭像,

支持:71: 不過公司2部電腦都睇唔到大大d圖:55:

我又貼番張先, 上年6月影既part 1- 11既sp

e張就上年11月影既大合照
回復 2# Andyccel

本來都想買魂限定W set 3,  不過限定W set 1 and 2 平均都是 @$70, 所以想等個價落些少, 不過到最後都入唔到.  

想問魂限定W set 3 的 ACCEL(YELLOW) 和 Part 12 的 ACCEL(YELLOW)分別是眼鏡後是圓點和橫紋?  我只是看TVB, 所以未看到最後,  其實是否有出過這兩個樣?
回復 4# hali

買下買下就欲罷不能.  出拉打小角色都好過出怪人嘍囉小角色.
回復 6# 神打魔帝

大大所有魂限定都有買, 犀利!
回復  Andyccel

本來都想買魂限定W set 3,  不過限定W set 1 and 2 平均都是 @$70, 所以想等個價落些少 ...
robotlovers430 發表於 30-1-2013 07:20 PM

黃ACCEL眼鏡後圓點個隻係變TRAIL嘅時候過程形態,最後ACCEL TRAIL先係真正形態
而黃ACCEL眼鏡後橫紋個隻係出自ACCEL外傳,命為ACCEL BOOSTER,所以兩個樣係有出過
Add marks for your perfect collection sharing! :71:
回復 10# 神宗一郎

多謝指教!
頭像被屏蔽