Toysdaily 玩具日報

查看: 7700|回復: 20

[玩具攝影] iRON 忘架

Avengers要今晚先有得睇...
已比d fd係咁爆晒d劇情出來.. ><
片未來個藍3黃手套
是他嗎..?

牙~~~
錯題
最近入左隻MONGER
未有得睇AVENGERS時
重溫下IRONMAN第一集先
哈哈

Monger
Ironman movie 第一集最後大奸角
不用多介紹吧
呢隻7"大壞蛋
有幸係雅虎嫖到
人家自玩上色
不錯不錯
可惜他沒改它的頭
不來過可動頭就更prefect了
孩記有出一代大佬的6"系列
為何不出那更壞的二代大佬6"series
喪鞭
期待您的出現

Monger vs Ironman

還記得~ Tony引Monger上天結冰那幕

呢個apps好好玩, comicbook

火力全開

爆多o野啦你Tony

又記得, Tony騎Monger膊馬呀

MONGER

下次玩下佢地大激戰先
:71::71::71::71:
Add marks for your great sharing... And, I'm still looking for this Iron Monger as well... Where can find it??? :63:
入到黎就見到劇透:72:
隻 monger d 飛彈 effect 好正
:D
回復 4# greendayaryin

師兄你唔好彩咁都中 :68:
樓主你d圖好正, 有過可唔可以delete左開頭無關既字? 有好多人未睇avengers
回復 3# Douglas.M.Saint

德哥. Inspoint有
入到黎就見到劇透
greendayaryin 發表於 29-4-2012 10:54 AM

我都係咁話...........
回復 4# greendayaryin

我一返工就比同事圍講!我連TD d post都唔感入去!滅霸都係片未預告!其實仲有好多你識&#22021;hero!我倒數個半小時就入場囉!到時再post下先!哈:35:
回復 5# 36韜

飛彈來自ML war machine!超好玩
回復 8# pierreinhk

Inspoint那裡有?我找不到:?
回復 12# snake888
1/F有間格仔鋪有,不過上次去好似賣左
我個隻好膠,自己又唔係好識上色:oh:
ching正圖啊!
好好玩咁,
若計比例,3.75的Ironman會夾d,
但3.75就做唔到ching的圖咁好效果勒
好欣賞d飛彈, 令幅相 動感哂:71:
很激烈的戰鬥 ,6寸的這款大反派做的確實不錯!