Toysdaily 玩具日報

有無人玩緊PS2<無雙大蛇>??

隻GAME幾正 
我都&#25886;齊d人啦
&#25598;到個good 攻略 site ~~~:shiny:
http://sasugawiki.ddo.jp/orochi/
原文章由 Lucifer 於 9-4-2007 09:24 PM 發表
有冇brother 挑戰 hard 中 ~~~?
我剛玩完戰國 篇 , 用Lv 53織田 + Lv 54明智 + Lv 50關平 ....
第3武器....用武器D 技能都有Lv 5 以上 ...
但都俾人打到 ......慘......好慘....
玩3☆ 的stage 還可以....
b ...

挑戰難,最好60lv以上

明智光秀R1玩哂,入佢最好

小弟平均半小時-2小時一個99lv人~~:^:)

[ 本文章最後由 Larry~峰 於 1-5-2007 01:14 AM 編輯 ]
原文章由 Larry~峰 於 1-5-2007 01:10 AM 發表

而家起碼有十個人99lv喇..
用緊伊達政忠,,,,,超好用.....d招超型....R1技更加唔使講....
原文章由 Larry~峰 於 1-5-2007 01:10 AM 發表

而家起碼有十個人99lv喇..
用緊伊達政忠,,,,,超好用.....d招超型....R1技更加唔使講....
講好用, 除左關平C4之外, 同貂嬋C1都好惡
左慈先係王
淨係用R1+口都已經夠
古唔到有咁多人玩E隻GAME,無雙我玩夠了
原文章由 btjai 於 13-5-2007 03:42 PM 發表
古唔到有咁多人玩E隻GAME,無雙我玩夠了

我而家都玩厭喇....又投入seed中:love:
雖然快玩厭, 但呢隻野唔錯, 亦當初想像中好.

我諗我會開o西所有人, 再拿埋呂布的item先封印.