Toysdaily 玩具日報

有無人玩緊PS2<無雙大蛇>??

原文章由 基拉 於 28-3-2007 10:06 PM 發表

就算我買隻game返黎,都係諗住用黎發洩下,完全冇諗住有咩驚喜:ar:

街有貨未? 我還沒去看的說...
somebody in other video game forum saying WAN CHAI SHOP 188 has some stock for sale yesterday

死唔發!
買唔買?

[ 本文章最後由 星矢fans才子輝 於 29-3-2007 03:45 PM 編輯 ]
原文章由 星矢fans才子輝 於 29-3-2007 03:36 PM 發表
somebody in other video game forum saying WAN CHAI SHOP 188 has some stock for sale yesterday

死唔發!
買唔買?

死唔發?仲貴過我上星期買?唔抵喎。

ps:今次第四weapon易&#25886;好多,唔使咁辛苦
其實呢隻game值唔值得買呢??
如果你係die-hard fans,必買!一般的話,可能會覺每版變化不多,新意欠奉
我終於見到實貨....

行版在無雙orochi下邊大大隻加上蛇魔2字...
不敢想像封底的翻譯有多強了...台灣光榮果然夠狠...從不懷疑自己的翻譯有多趕客...

會買就真係有病了:cool:

[ 本文章最後由 mirage 於 3-4-2007 08:03 PM 編輯 ]
原文章由 mirage 於 3-4-2007 20:01 發表
我終於見到實貨....

行版在無雙orochi下邊大大隻戊D魔2字...
不敢想像封底的翻譯有多強了...台灣光榮果然夠狠...從不懷疑自己的翻譯有多趕客...

會買就真係有病了:cool:

咁orochi好似係解蛇魔嘛......

我玩了幾天~

終於拿齊了角色~~:DD
生久久,真貴貴!
可買買,好玩玩
原文章由 星矢fans才子輝 於 4-4-2007 20:00 發表
生久久,真貴貴!
可買買,好玩玩

yes~~:shiny:

有排你玩~~
原文章由 wpc 於 28-3-2007 09:26 PM 發表

大大有點過敏了吧!細佬真係信和地庫上星期買架!雖然係貴,但係我係死硬fans,冇計:sad:

PS: 吳國幾難打,因本人不熟用半藏,有冇大大有心得?

吳國:孫7,周泰,森蘭丸都ok好用
不過我長用森蘭丸
c4很勁
再唔係打外傳囉大喬 c2屈死boss=.=
有冇brother 挑戰 hard 中 ~~~?
我剛玩完戰國 篇 , 用Lv 53織田 + Lv 54明智 + Lv 50關平 ....
第3武器....用武器D 技能都有Lv 5 以上 ...
但都俾人打到 ......慘......好慘....
玩3☆ 的stage 還可以....
but 4☆ 就不行la...:no:
我隻呂布操到Level99, weapon 4,已經無敵lu...:)
而家靠佢&#25886;其他人weapon 4
呢隻game主要係玩武器屬性. 配o岩屬性就你秒殺電腦武將, 唔o岩屬性就你俾人秒殺.

關平其實係超級強角, C4果3下(定4下?) charge攻擊都可以發動屬性, 而且係力型, 出招冇咁易被電腦打斷. 練勁d把武器, 就可以用佢來幫其他人物拿4級武器.  用佢來破激難5星都會好爽.
我都係用關平~第四武器+全部屬性10~呂乜乜都係一招搞掂~
原文章由 getterwing2 於 10-4-2007 06:25 PM 發表
呢隻game主要係玩武器屬性. 配o岩屬性就你秒殺電腦武將, 唔o岩屬性就你俾人秒殺.

關平其實係超級強角, C4果3下(定4下?) charge攻擊都可以發動屬性, 而且係力型, 出招冇咁易被電腦打斷. 練勁d把武器, 就可以用佢 ...

Thx ~~~ :)
sign ... 玩左成篇戰國...都唔太明個武器融合system....所以冇乜點理...
我玩慣以前D 無雙 .... 諗住D 武器屬性係隨機性質....<---- 謎之聲:[stupid....]
看完brother 的回覆剛玩吳篇就去搞呢個system...結果差好遠....
感謝 ~~~感謝 ~~~
至愛之一的稻姬剛入手 ~~~ :shiny:
要練勁呢位天弓之神姬 la~~~:shy: