Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.100 紀念~~~全爬蟲系的力量~~~OOO Burakawani Combo

100 回你整壇咁o既野
你好野
anyway thanks for report 雖然我唔係太 enjoy
玩具 發表於 28-4-2012 09:53 PM
另類的支持啊玩具兄~~~~:Q
Add marks for your 100's great shares!
Douglas.M.Saint 發表於 28-4-2012 10:50 PM
多謝德哥加分支持加祝賀~~~~~~:77:
support some大100回達成~

等待1000回成真
big9kan 發表於 28-4-2012 10:51 PM
謝 big9kan 兄祝賀~~~~:) 一千回成真的話~~~到時真係唔知而家玩開 SHF GE 朋友會唔會重响度~~~:DD
100回!!!! 弓起 some 大!!!!!
怪物et 發表於 28-4-2012 11:47 PM
謝怪物兄祝賀~~~~~:77:
十卜拉打POST!:71:
其實我幾鍾意佢呢個造型, 不過配件唔多....
virtualman 發表於 29-4-2012 10:38 PM
劍可以唔要~~~~如果多支笛同放蛇 effect part 就好啦~~~~:67:
十卜SOME大100回...............OOO今次冇劍了,,,,,,,,,,,,要影下你家裏SHF100個盒...........
wing0boy 發表於 30-4-2012 01:17 AM
THX wingsir 支持 100 回~~~~我其實邊度有 100 隻 SHF 呀~~~~200 隻都黎緊啦~~~~:DD
Congrats on the 100th post.

OOO Burakawani Combo is one of my favorite.
squll 發表於 30-4-2012 12:16 PM
多謝 squll 兄祝賀~~~~~~~Burakawani 原來都有唔少鍾情朋友~~~~:)
咁some兄就有成百隻shf,真係好壯觀
AJ 發表於 30-4-2012 02:51 PM
多謝 AJ 兄支持~~~~:)有部份分享帖係 double 兩隻甚至三隻~~~~加上有一部份無出到帖~~~~我其實已步向二百隻 SHF~~~都幾恐怖~~~:(
十卜拉打POST!
simpsons 發表於 30-4-2012 10:19 PM
simpsons 兄應該係 last reply 啦~~~~多謝支持~~~~:)

在此再多謝各支持 SHF 人偶的朋友~~~雖然每個月都有大貨與魂限推出~~~令人感到膩而放棄~~~:o但其實只要懂得揀款來買~~~便可以慳錢之餘~~~又可以長期享受 SHF 真人般的活動關節~~~收藏到你喜歡的特攝人物呢~~~:77:
:52:加油啊~大大
加油啊~大大
gujuji 發表於 1-5-2012 12:09 PM
應該真係 last repely 啦呱~~~~多謝 gujuji 兄支持~~~~~:DD
OOO既SHF真係超正, 不論超人同怪人(幹部級)都出齊哂, 可惜我太遲睇OOO, 依家只可以睇返SOMEBODY兄既相~~~~~~~~~~~:79: