Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Marvel Hero Attax Trading Card 分享及抽卡心得 [請勿在此換卡/賣卡]

回復  cmf12

行貨價應該200內, 炒價有機會上到300
Assassin 發表於 2-5-2012 09:59 PM

200內既6" 都可接受. 但300既話就囧
今日感謝各位幫忙
令小弟而家只欠銀咭綠魔(除MOVIE卡,因MOVIE卡今日都換、賣、送晒俾各位了)
不過小弟果5張多出既IM仲係無人問津~XDDDDDDDD
PS:(NESS...已留一張給你了)
今日感謝各位幫忙
令小弟而家只欠銀咭綠魔(除MOVIE卡,因MOVIE卡今日都換、賣、送晒俾各位了)
不過小弟果5 ...
ernest1008 發表於 2-5-2012 11:15 PM

im 有多即係邊張? 不過我銀卡只有多27........
im 有多即係邊張? 不過我銀卡只有多27........
goldwater 發表於 3-5-2012 01:16 AM

IM 係 ironman(rainbow no5)
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
看完大大D料後馬上中招....T_T
本來我只是想集完1-16, 其他看天意. ....(電影根本沒其望..36張那可能.)
那知我天生電影命, 中來中去都是電影卡, 現在rainbow仍欠人狼,(但其他快2SET了.)
電影反而快完成.....有大大可幫一下嗎.
IRON MAN RAINBOW 好想要
雖然D人物全部都唔識 但都買左十幾包黎諗住中...
想玩關節就6"...
如果淨係想有隻公仔就3.75"...
小堅 發表於 2-5-2012 04:44 PM

今日去信和睇...發覺實物3.75"既細到乜咁/.\好似唔多好玩
頭像被屏蔽
回復 69# herotam999

8,24,35,50,57,63我都有多
頭像被屏蔽
回復 70# peter515a

咁你想點玩法?
回復 71# edmundgas
有興趣玩~你睇下我要果D~
回復 72# herotam999

有冇e-mail
我想問一問各位大大, 卡簿可以係邊度買到?