Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.99~~鳥系騎士~~OOO Takajaba + Vol.SP~~Tajadol Effect Parts

SHF造型完全無愛
等SIC...
OOO最愛都係全鳥系
D@ZAce 發表於 27-4-2012 09:19 AM
大家咁話~~~~~~~~~~:)
SHF造型完全無愛
等SIC...
DSEMI 發表於 27-4-2012 12:35 PM
無奈啊~~~~接近劇中人物造型反而唔 like~~~~~:(
在此再多謝各支持的朋友~~~~:77:這個星期將會有至少三隻 SHF 會推出~~~~真的很忙~~~荷包亦會頗傷呢~~~:63:
鳥聯組的貴到冇朋友........又冇入......:unhappy:
Takajaba ~~~可能會入呢..........:he:
鳥聯組的貴到冇朋友........又冇入......
Takajaba ~~~可能會入呢..........
wing0boy 發表於 30-4-2012 03:22 PM
呢隻訂價特別貴~~~~又唔係聯組~~~~買現貨唔化算喎~~~:(而家買炒高咗GE鳥聯組其實好似著數啲~~~~:67:
對翼真係好靚:71:
不過冇咩錢玩SHF:56:
但繼續支持SOME 大~:61:
對鳳爪我都只係裝上過一次,我唔太敢玩....好驚
對翼真係好靚
不過冇咩錢玩SHF
但繼續支持SOME 大~
vasaga 發表於 7-5-2012 11:09 AM
THX vasaga 兄支持~~~~~鳥系加翼確係有氣勢啲~~~~:)
對鳳爪我都只係裝上過一次,我唔太敢玩....好驚
AR樂 發表於 7-5-2012 11:46 AM
抆出插入又係幾有壓力 GE~~~~一來會容易鬆~~~二來啲膠老化有機會斷接口位~~~:o
剛剛睇哂ooo:79:
雖然恐龍設定上係最強
最後變番takajaba 同ANKH 一齊SCANNING CHARGE
熱血:*

如果要入一定要整SET 入
冇EFFECTS PART 差好遠:no:
題外話
想問SOME大
見到隻SHF EXTREME CJ 平過 CJ
仲要<200
點解會咁= =
係咪QC 好差??
題外話
想問SOME大
見到隻SHF EXTREME CJ 平過 CJ
仲要
vasaga 發表於 9-5-2012 09:17 PM
CJ 個價係由日本巿場帶動~~~受歡迎多人要就自然價高~~~出&#21655;一段時間 GE SHF 已經唔再需要睇&#20870;價~~~:78:CJX 無咁受歡迎~~~需求低自然平&#21874;啦~~~:DD