Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.99~~鳥系騎士~~OOO Takajaba + Vol.SP~~Tajadol Effect Parts

some大積極補完ooo post
仲有birth隻蝎子同ankh(lost)
saga522 發表於 26-4-2012 05:13 PM
THX saga522 兄支持~~~~CLAWs 個帖都打好晒啦~~~等埋 Birth PT 一到就一齊出~~~:D
Ankh lost 就會同完全體一齊出帖~~~:)
鳥系套翼set真心覺得只有紅翼係抵+_+
流星XZ 發表於 26-4-2012 05:29 PM
好彩可以訂番行貨~~~改一改單平番幾十~~~~~:DD
决对同意:64: 鸟联组系最正的:71:
只係對對翼有興趣
睇完some大既post
如果見到有平既諗下入唔入~
攝影_基 發表於 26-4-2012 05:30 PM
因為之前兩套孖裝冧咗價關係~~~我諗呢隻會好少貨~~~未必執到筍價貨~~~:54:
支持支持
第99帖已經咁多野睇,期待第100帖有個總結
F.S.飛煞 發表於 26-4-2012 05:39 PM
THX 飛煞兄支持~~~~:65:第一百帖其實已經打好咗~~~同 50 一樣係一個同平時差唔多 GE 分享帖黎咋~~~:(
總係覺得今次森大嘅相影得特別靚:71:
好正A !!! 仲有埋對比TIM !讚
強post 留名!!
真係好靚, 但都係無位Display, 睇完some 大post 已滿足了......:51:
十卜some大, tajadol都係小弟依家哩一一隻仲display緊既ooo
至於隻takajaba, 我都差d忘記訂咗佢: ...
timothy276217 發表於 26-4-2012 05:46 PM
THX timothy 兄支持~~~:) 呢隻 Takajaba 由公佈至出貨相差咗成八個月~~~如果唔係一路 update 住第一頁個出貨表~~~我都可能會唔記得咗佢~~~~:o
决对同意 鸟联组系最正的
ToysHunter99 發表於 26-4-2012 08:14 PM
ToysHunter99 兄都鍾意鳥聯組~~~~:handshake:話說大大啲收藏都唔可以睇小~~~~~:71:
總係覺得今次森大嘅相影得特別靚
Englishman 發表於 26-4-2012 09:37 PM
我啲相只係山寨嘢~~~so far so good 啦~~~:( 如果係靚咗都應該係鳥聯組造型靚~~~加上紅色夠搶關係呱~~~:)
好正A !!! 仲有埋對比TIM !讚
Anfernee615 發表於 26-4-2012 10:41 PM
THX Anfernee615 兄留名支持~~~~今次夾埋兩個同類帖一齊出~~~畀大家有個對比~~~:77:
忽然翻炒介紹舊野 XD
o黎緊第 100 帖有冇乜野大搞作:he::he::he:
強post 留名!!
怪物et 發表於 26-4-2012 11:01 PM
THX 怪物兄支持~~~~~~~:77:
真係好靚, 但都係無位Display, 睇完some 大post 已滿足了......
virtualman 發表於 26-4-2012 11:49 PM
我都係擺一隻 Tajadol 出黎咁大把咋~~~~不過就連埋對翼~~~其餘啲 OOO 暫時收晒入盒~~~~:38:
:handshake:
OOO最愛都係全鳥系:):)
忽然翻炒介紹舊野 XD
玩具 發表於 27-4-2012 12:42 AM
其實之前突然停咗幾隻未開未影相~~~ 一直都好似少咗動力咁~~~:(不過有幾位區友支持~~~終於"的"起心肝攪掂埋佢~~~等大家有多啲參考時~~~SHF 收藏區又有番個記錄係度~~~:78:
o黎緊第 100 帖有冇乜野大搞作
cchong420 發表於 27-4-2012 12:54 AM
一百只係紀念~~~無咩特別加料~~~~反而今次九十九夾埋兩個帖會豐富啲啲~~~:65: