Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [ZCWO] Iminime出品 SEVEN 七 宗 罪 (PAGE1 追加圖片)

每款要賣兩差幾....???
唔係呱....:50:
嘩嘩嘩! 我係話個價呀! 有冇睇錯$呀CHing? 真係貴到無朋友入la....... :53:點計都唔會出到哩個價位啦! HT 都買到4個啦! 睇黎哩SET野都係似"非賣品"多D!!!!!! :34:
賣家親自send資料同價錢比我。非賣品?已經sold out la....
morgan freeman is good
唔知有得訂未呢?有冇 c兄會知?
Ching冇睇过奶週頂嘞,連一向有介紹開HT同EB等玩具,而拍攝玩具圖片都不差的攝記都救不到呢兩件貨,完全同官圖兩回事,幸好當初呢兩件嘢標價太高,否則小弟必定重創!!:69:
兩隻都係唔太得,尤其啲衫好流
畢佬條呔,人地係有圖案(一條魚剛剛#上水)
唔係咁求Q其幾個色塊的(條呔的確係呢幾隻色)

配件叫有啲心機唸,但連槍帶槍套都無(脅下)就偷雞啲,
呢啲好易搵姐~都唔要求有耳機啦

反而大家話完全唔似嘅畢佬係認到人架
即係當然唔係話正,但要認應該唔難.大家不妨返睇七宗罪丫~
老實講,當年個樣爭好多,求其CUT張相出嚟,唔講係畢佬,好多人認唔出
天價產品-
摩根好ok
畢佬好普通
睇睇就可以..........
香港邊到有得買?請問CHING:65:
:71: nice~ :71:
:71:thanks.....:43:
我想入Mongan Freeman 想作為紀念。
回復 36# 黃金獅子座
Thx C 兄睇到個價好驚訝,買唒一對要US $290 +$ 390 好貴嚇 。
ht個d咁似都話唔似,呢兩隻咁既款.......重要咁貴??
幾時會出呢???????????????????????