Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [ZCWO] Iminime出品 SEVEN 七 宗 罪 (PAGE1 追加圖片)

Morgan 超似,但如好似個位師兄講既價錢,咁就幾似都係假既:help:
望落兩個都好掂丫..畢佬稍為削左D...
我想要Kelvin Spacey。。。。。

摩根的確係正,但d衫真係。。。:50:
頭像被屏蔽
我想要Kelvin Spacey。。。。。
sundaydriver 發表於 25-4-2012 09:34 PM

出Kelvin Spacey, 舉腳支持.:$
畢佬個樣勉強合格而已,頭髮就好醜!
摩根就好得!
老實講,隻畢佬唔得,頭雕來說摩根費曼算認得出係佢,但整體一眼睇得出係公仔,同HT 或 EB 冇得比。仲非常貴 ...
彩虹化身俠 發表於 25-4-2012 06:29 PM

聽師兄口吻,對玩具既要求好高喎,如果要一眼睇唔出係公仔,師兄響市面上應該好少睇得上眼又買的落手既公仔.........
回復 6# GTO

USD551 set  / 運費USD29....total USD580
如果paypal a/c唔係係我個girl fd度,我一早買啦!
下星期開始接受訂購,七月出貨。
佢地facebook (Denny Kim) udpate咗好多相,

兩隻都正, d衫就流咗少少, 話會modify
(貴唔貴就見仁見智)

IMINIME都有整pepper個頭, 咁不如擺埋入紙盒裡面啦 :p
哦!原來係IMINEME自家作品,關ZC乜事??以呢套figure嚟講,最重要嘅PITT哥真係你唔講我認唔到係乜水,摩根兄睇完facebook多幾個角度啲相有啲失望,頭雕仍然只係Headplay水平,兩位套衫都唔好講乜嘢cutting,個裇衫領做乜??套戲兩位主角身形都咁fit??賣五六舊水都還可以,玩手作高水平你貴我唔介意比,呢個質量加無license....Noway:38:
回復  GTO

USD551 set  / 運費USD29....total USD580
如果paypal a/c唔係係我個girl fd度,我一早買啦 ...
買買買 發表於 26-4-2012 12:48 AM

:50:
小弟玩唔起
等HT, EB量產好了
佢地facebook (Denny Kim) udpate咗好多相,
兩隻都正, d衫就流咗少少, 話會modify

joo200456789 發表於 26-4-2012 01:17 AM

唔係呀??!賣到咁貴兩隻既配件差唔多一模一樣??!:55:
點解出面無隻畢比係神似嫁