Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 全球屏息以待,集結最強英雄!6吋 AVENGERS 5月中發售

Hulk,正啊……

2XX…………
Hulk,正啊……

2XX…………
sagamagic 發表於 25-4-2012 12:17 AM

唔LIKE長人中, BUT 整體好正, MUST BUY!!! :71:
回復 27# francis_lks

THOR係舊body
新頭
army512大大! 首先都多謝你去介紹美玩~  未知你是否有支持我個Marvel Fan Page!?  如果係既請繼續多多支持吧! 但我想講Avengers的相片係我係Marvel HK Toys中所影~  由於唔係官圖,你將我所有packing相copy哂post出,就連我句標題「屏息以待,,,」都copy一樣!?  好像有點兒那個.....

可以既希望你下次可以尊重一下寫番出處la!  thank you~
回復 34# 玩具烈士-奇雲

ching咁快入手 個價會唔會好貴:79:?
回復  玩具烈士-奇雲

ching咁快入手 個價會唔會好貴?
charice1219 發表於 25-4-2012 01:33 AM

我都不是入手,係我試玩完影相report only~ 無錯水貨已出...但價錢真係睇你係唔係急住要玩,但代價係比多幾舊~!!!!  5月中好快就有~ 大家耐心等下la! ^ ^
回復 36# 玩具烈士-奇雲

我以為CHING係入手添=]
BTW, 感這妳詳盡既REPORT=]:71:
好懷念第一集ironman嘅6吋只售9草:78:
最不想要的是美國隊長和鋼鐵俠 因為亮點確實不多
hawkeye OK 喎!
求証  請知情人仕解釋下 射手係唔係冇箭  定係先行版先冇配件??
回復 17# charice1219

HT is better i think!
    i like both buy no $$ for HT!!!
求証  請知情人仕解釋下 射手係唔係冇箭  定係先行版先冇配件??
SOB 發表於 25-4-2012 09:25 AM

以我所知應該就沒有箭附送~  暫時亦未聽過有先行版之分!  另外箭筒是密封的不能夠載任何東西~!!!!
3 pics
sagamagic 發表於 25-4-2012 12:16 AM

係咪冇得轉腰同埋將條腰微幅向前/向後呀?

CA個盾條帶有得屈番入去~
咁樣條帶就唔會外露...正呀!:71: