Toysdaily 玩具日報

查看: 12580|回復: 48

[新品消息] 全球屏息以待,集結最強英雄!6吋 AVENGERS 5月中發售

CP一定買,,iron man完全無驚喜...隻山口式仲好過佢....

Douglas: No exact price here... :(
除了埃人民之外都很想要呢~
可惜到時候應該都不會有單售....
等o左隻ca好耐la
頭像被屏蔽
買呢隻hulk代替3.75果隻:35:
我問左喇,隊長同Hulk冇散賣,thor,hawkeye,loki同ironman各兩魚八,超貴!但實物loki同hawkeye幾ok咖,險些失守:p
到時斗斗城應該有,不過吾知幾時有
隻hulk 堅正!!  :43::43:
我問左喇,隊長同Hulk冇散賣,thor,hawkeye,loki同ironman各兩魚八,超貴!但實物loki同hawkeye幾ok咖,險些 ...
anaken 發表於 24-4-2012 04:21 PM

各二魚八, 我沒有聽錯吧...............炒價定正價
我問左喇,隊長同Hulk冇散賣,thor,hawkeye,loki同ironman各兩魚八,超貴!但實物loki同hawkeye幾ok咖,險些 ...
anaken 發表於 24-4-2012 04:21 PM

冇散賣係指要買晒一套6隻?
http://www.youtube.com/watch?v=4pONunJrkVQ

箭佬真係做得好鬼似~~~~~~~~~~~~~:blame:
而家連6吋到炒得咁勁.放棄

一百八十雞一隻已經係我極限
家陣仲要成三魚?我去追TOYBIZ版好過.
回復 9# toysmale

絕對係炒價:43:

其實movie series個人覺得唔需要咁急買
斗斗同吉吉都會入貨...
等下啦:71:
孩記都要二魚八一隻, 我擰願唔玩, 即使套戲上緊都唔會令我咁無理性去食炒價
回復 13# charice1219

2xx!! totall nonsense!!!
i would wait...

but the hawkeye look really good!