Toysdaily 玩具日報

查看: 6062|回復: 10

[3A/ threezero] WWR SURGEON G CAESAR & WWRP NOM de Plume ~

本身都想入返隻caesar,
但係自己鐘意的配色係雙盾版,
所以最後無入到

單盾caesar 真係好型!!!
呢度終於有人出相,好!!!
飛大請問你果隻的手指公可否好緊??? 我呢隻好怕"咬“.....好像一”咬"會斷....另一邊"咬“左好耐先可以這角度....此相中拿青果的的試過陰力都”咬“咕郁同好像會斷.....謝~

When my DP ver will arrive ........  :unhappy:

So glad that 3A pack a machine gun for everyone of them !!! :$   I will order 1 more if they told us during pre-order period !!!
好物..................
飛大請問你果隻的手指公可否好緊??? 我呢隻好怕"咬“.....好像一”咬"會斷....另一邊"咬“左好耐先可以這角 ...
BiODD 發表於 22-4-2012 11:54 PM

BiODD大 放膽扭 ! 放膽 "咬“ 吧 !  只要扭時方向重心正確就冇問題 ~ :43:
同埋所有3A玩具賣回家時一定要全身鬆一鬆骨先,這樣可確保所有關節正常 ~ :)

Very nice photo!! Thx for sharing
I Love ap-pel CAESAR ~ :handshake:

謝飛大我今晚試下先......希望唔會爆子官啦手.....:DD