Toysdaily 玩具日報

查看: 12086|回復: 56

[Medicom] 四月啦我地隻黑金古迦有消息未呢!

行貨有消息未呀,苦等:56::56::56:
唉........都四月尾啦,仲未有消息。
真係對香港代理死心!

諗諗下真係想去信日本Medicom果邊投訴一下!!
睇下日本果邊點回覆都好!
真係angry bird :70:
已放棄及退訂:79::42:
已放棄及退訂
RX78-G3 發表於 22-4-2012 23:02

退到訂 ?
係,3月已退,但老細態度不好:69:
頭像被屏蔽
係,3月已退,但老細態度不好
RX78-G3 發表於 22-4-2012 11:14 PM

其實我覺得超人呢次態度好有問題,我地真金白銀同你訂貨,你冇貨不特只,重要話考慮退吾退錢,要我地轉訂其他野!
回復 9# 甩得古

其實都出咗超過四個月, 冇貨咪先行退訂, 無貨鎖著個客都冇用, 如果真係最終無貨咪仲死
其實我覺得超人呢次態度好有問題,我地真金白銀同你訂貨,你冇貨不特只,重要話考慮退吾退錢,要 ...
甩得古 發表於 23-4-2012 08:36

佢叫我地直接追代理夠好笑啦
佢叫我地直接追代理夠好笑啦
將莖牽 發表於 23-4-2012 11:01 AM

咪係!錢就收左啦,有問題就各下自理,總之超人訂野冇下次!
其實有沒有大大問過蕉人.......真的沒有貨派嗎????:56:
蕉仁話4月底就知有冇貨攞啦,小弟底線係一係攞貨,一係攞錢,唔接受任何形式嘅拖延時間,反正我地客戶冇做錯,蕉仁搞咁耐都冇貨應該表示歉意先啱。
咪係!錢就收左啦,有問題就各下自理,總之超人訂野冇下次!
甩得古 發表於 23-4-2012 11:49 AM

唉!咁又唔可以一鋪定輸贏,超人做生意一向都有口卑!其實黃生今次都比代理玩死。
AS I know, it is really the issue from Bandai. Bandai has got the license of 12 inch Kuuga ( the melting 12 inch series of Kuuga in the past) and refused to release it to Hong Kong, but Manson and Medicom accepted the order before asking Bandai and Amazon for approval.

Just like EX 人馬座, shops are accepting order before confirming the possibility of getting stocks from Bandai.