Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: erica30624700

[玩具報告] 信和孤注魂shop行貨有得訂?

算啦,某D會員仲停留係十年前

玩具要7.5算比佢,日元匯率仲係對緊6.8嫁XDDDD
玩具狂o趙 發表於 21-4-2012 08:23 PM

小學雞不關心時事呀!可能佢唔知港元掛鈎美元tim:x
現在D魂SHOP限定, BANDAI ASIA自己玩晒, 和日本一樣, 無批發價, 個個訂都一樣, 只是訂得多的, 每 ...
redfish 發表於 21-4-2012 07:19 PM

係!但之前是否有呢?請問:64:
係!但之前是否有呢?請問
ckc882000 發表於 22-4-2012 10:48 AM

現在討論的是新公佈呢批魂SHOP, 之前如何又有什麼關係?
現在討論的是新公佈呢批魂SHOP, 之前如何又有什麼關係?
redfish 發表於 22-4-2012 10:55 AM

八卦下羅,因之前有見意零售價!
八卦下羅,因之前有見意零售價!
ckc882000 發表於 22-4-2012 11:00 AM

魂SHOP特約店時代係有折扣, 但折扣只是得好少, 因為當時要保障特約店, 避免街鋪用低價爭生意, 而且鋪家要3個月前FULL PAID, 所以越來越少鋪訂.

現在BANDAI ASIA玩晒, 唔駛一早FULL PAID, 其實反而是一件好事.
魂SHOP特約店時代係有折扣, 但折扣只是得好少, 因為當時要保障特約店, 避免街鋪用低價爭生意, 而 ...
redfish 發表於 22-4-2012 11:09 AM

謝謝分享資料,同在下估既差不多!
其實有四個人一齊訂同一樣野個運費已經可以share,唯一係怕凹盒姐!
唉.依家通街又有魂shop 行版 同 o的gundam 訂la..
網上訂左先黎有,有o的中伏感覺.
送過黎俾多百零蚊.都冇所謂.最怕係凹盒要我硬食.
嘗試cancel order 中 :68:
唉.依家通街又有魂shop 行版 同 o的gundam 訂la..
網上訂左先黎有,有o的中伏感覺.
送過黎俾多百零蚊.都冇 ...
源泉立歃 發表於 26-4-2012 08:56 PM

If you care the box, don't order from web

回復 8# Super_Zero

大大呀大大,真係唔係想笑你,但你真係好好笑
當孤注訂$580, 魂ShopHK訂都係$550,但要比多$40運費,Total 都要$590
但同孤注訂都起碼平$10運費,同如果中sad貨,佢都會幫你搞,
但如果魂ShopHK訂中sad貨,你要自己搞的時間,金錢都係到呢....
If you care the box, don't order from web
chal 發表於 26-4-2012 09:39 PM

之前會場大大隻字寫獨家發售,鬼知佢會批街貨.知有就緊係唔會網上訂la.