Toysdaily 玩具日報

樓主: erica30624700

[玩具報告] 信和孤注魂shop行貨有得訂?

現在姑仔可以轉行只須5*)................

不知頑仔都有冇可轉回行...................雖知頑仔不做行......................
但現在相差一個大家樂燒鵝飯........................
頭像被屏蔽
依家人地有得轉行喎...
咁仲係唔係呃人呀???
小堅 發表於 21-4-2012 04:17 PM

佢好似唔係7.5算就係呃人:66:
佢好似唔係7.5算就係呃人
yugi 發表於 21-4-2012 06:54 PM

連y大都玩佢...
:34:
呃左$30蚊運費錢囉.......
Super_Zero 發表於 21-4-2012 05:54 PM

你自己訂都要550 + 40啦...
呃你運費...
咁你又唔話人地香港魂SHOP呃你...
呃左$30蚊運費錢囉.......
Super_Zero 發表於 21-4-2012 05:54 PM

你嘅邏輯:買貴都唔益佢,麻煩自己安坐家中等兩個鐘都唔益佢。
不過,你講咁多嘢之後,我覺得如果你可以响俾人封口之前讓個uid俾其他人,咁都叫遺愛人間吖…

p.s.記住,我第一個想要,其他人請排隊。
我唔信批發同散客同價囉
Goodbuy 發表於 21-4-2012 10:41 AM

現在D魂SHOP限定, BANDAI ASIA自己玩晒, 和日本一樣, 無批發價, 個個訂都一樣, 只是訂得多的, 每件的平均運費會平D
咁擊龍神呢
佢有冇行訂
現在D魂SHOP限定, BANDAI ASIA自己玩晒, 和日本一樣, 無批發價, 個個訂都一樣, 只是訂得多的, 每 ...
redfish 發表於 21-4-2012 07:19 PM

算啦,某D會員仲停留係十年前

玩具要7.5算比佢,日元匯率仲係對緊6.8嫁XDDDD
回復 25# redfish

原來如此,多謝指點:64:

不知頑仔都有冇可轉回行...................雖知頑仔不做行.. ...
cccccto 發表於 21-4-2012 05:47 PM

你應該當初不在頑仔訂會好d, 既然你係頑仔訂左就不要怨了~~:78:

不知頑仔都有冇可轉回行...................雖知頑仔不做行.. ...
cccccto 發表於 21-4-2012 05:47 PM

國寶無做行版訂所以佢地唔會轉
有冇人知信和二樓姑主電話
頭像被屏蔽
你嘅邏輯:買貴都唔益佢,麻煩自己安坐家中等兩個鐘都唔益佢。
不過,你講咁多嘢之後 ...
fadeasho999 發表於 21-4-2012 07:03 PM

哈!佢遺臭萬年至真呀,師兄三思呀:DD