Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

放心,o岩o岩o係門市睇過,實物個頭同套衫真係唔同色的
ithacity 發表於 20-4-2012 10:54 PM

咁我都係睇定D先訂....話唔定等大貨出先:o
件衫好似小朋友著咁, 呢個價錢真係好貴, 都係舊版正D
正呀,,等左好耐啦!!

真人頭雕    >.<
:$已經跑左去落訂..........
個樣總係覺得怪怪地.....睇左實辦再決定~~~
已經跑左去落訂..........
dandanwong 發表於 20-4-2012 11:24 PM

Me too, preordered as can`t wait anymore. :71:
HT 做表情樣10隻手指數得出
基本隻隻表情樣都係做得好拘謹唔夠放
戰狼300怒樣,jack笑樣, 係得joker 89個 ...
pathk 發表於 20-4-2012 03:49 PM

小弟都唔想隻隻 figure 都冇表情,
今次ht 出個有表情的~~~做得好~~
但,個人感覺ca個表情有點說不出的怪怪感覺(不喜勿插)

仲有腰部的物料是否軟膠?
如果係,白色部份會唔會幾個月就變黃呢?:52:

anyway,整體都好有型,唔錯~

以上純粹個人感覺及小小意見,
並不是"插"及 "嘈" 尊貴的 ht 大公司,
唔岩聽就當睇唔到吧:64:
頭像被屏蔽
咁誇張?????
頭像被屏蔽
咁有趣既...上一隻CS踩到唔知似咩.....依家又話第1隻靚好多@_@
收藏家 發表於 21-4-2012 12:10 AM

唔插下點顯得自己係「專家」,為了扮「專家」,我也很辛苦才&#25598;到位插!
看了官圖後..覺得唔錯...ht肯嘗試做有表情的樣..我覺得是有誠意..雖然個樣覺得麻麻地...但仲好過又係木口木面....決定明天出去訂...
小弟都唔想隻隻 figure 都冇表情,
今次ht 出個有表情的~~~做得好~~
但,個人感覺ca個表情有點說 ...
E神 發表於 20-4-2012 11:49 PM

其實哩度係討論區,而Eason兄既意見中立得黎我都好認同,但點解咁驚比人話:o
請問果碌是什麼?
實物頭身唔同色,樣真係一般,最吸引係個戰損盾