Toysdaily 玩具日報

查看: 3497|回復: 19

[新品消息] DiD_Corp:French Infantry 1915-1916 Pascal Dubois AVAILABLE ON

DiD_CorpFrench Infantry 1915-1916 Pascal Dubois ITEM NO: F11003 AVAILABLE ON: Late May. 2012
*All New Uniform and Accessories. 全新制作的服饰与配件装备 *One piece of Corrugated Iron with two wooden battens. 瓦楞挡墙 *1件,由波纹铁皮与木条制作完成
新品法军,即将推出.敬请关注!

頭像被屏蔽
YES!! 法國人!!
我想等DID出多少少現今的東西,一戰/二戰都出到差不多.太多太多.
提不起勁....:cool:
幾靚但無興趣 :62:
真係有小小似leon
法軍比個擬似法國演員尚連奴!:58::DD
唔係條疤痕
個頭雕嘅用途應該非常廣泛...
法國出名影星唔只得尚連奴,仲有阿龍狄龍架!:no::53:
法國出名影星唔只得尚連奴,仲有阿龍狄龍架!
買買買 發表於 19-4-2012 03:20 PM

應該是法國影星唔只得尚連奴同阿龍狄龍, 阿龍狄龍did都出過啦, 唔該可唔可以出其他樣, 太多唔同廠出果幾個明星
頭雕好悶。

不過相信did短期內唔會出現役了,剛剛至話做WW I條LINE,唔會咁快轉呔。

而且現役競爭大,唔及一戰二戰穩陣。
有少少似這個殺手不太冷的 leon

DID點解成日出埋呢d一戰自殺product??
唔知外國點, 但香港一定好少人 ...
dogjumpjump 發表於 19-4-2012 11:31 AM

DID 絕對唔係自殺
有好多年冇出過一戰兵人, 呢個絕對是市場空白, Sideshow N 年前出果幾隻亦早已被炒起
不停出著差唔多衫o既電影角色亦有人會話佢係賣頭雕 (例如雷霆救兵也只能出兩個)
況且雖然戰爭電影唔少, 不過港人熟悉o既又有幾多, 好多電影冇係香港上過, 例如上次一戰英軍抄電影 "My Boy Jack", 香港又有幾多人留意到

香港市場太細, 從來就不是重點:78:
頭雕好悶。

不過相信did短期內唔會出現役了,剛剛至話做WW I條LINE,唔會咁快轉呔。

而且現役競爭大, ...
catcat 發表於 20-4-2012 12:48 PM

幾年前did 都有出過現役#咭, 市場反應該唔係幾好, 我都估暫時都唔會出現役
隻教主識得咁出就掂啦,現在佢終於學精了。
頭像被屏蔽