Toysdaily 玩具日報

查看: 26686|回復: 131

[新品消息] ex 天蠍明天派貨

ex天蠍明天派貨,呢次睇黎可能貨源充足,可能炒唔起啦:p
ex天蠍明天派貨,呢次睇黎可能貨源充足,可能炒唔起啦
erica30624700 發表於 18-4-2012 09:10 PM

真係??~~~~~~~~~:58:
精粉facebook講的,另孤注連後備名額都有貨,罷名貨源充足啦
精粉facebook講的,另孤注連後備名額都有貨,罷名貨源充足啦
erica30624700 發表於 18-4-2012 09:20 PM

咁就好喇!!~~~~~:shiny:因為我無訂要買現貨~~~~~:79:
咁就好喇!!~~~~~因為我無訂要買現貨~~~~~
kevinwong4ever 發表於 18-4-2012 09:24 PM

炒家   bye bye:38:
有邊次唔足貨
又有邊次唔炒
買家唔冷靜 點都無用=3=
精X FACEBOOK話現貨要過9算, 都幾貴, 仲要每店限賣12隻
之前3都買晒..所以天蠍都照訂埋..但係..E+屋企冇位..收起晒..隻天蠍都唔想要了:55:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我在in's point 尋x寶訂了, 但佢話代理cut貨要退訂
saint2012 發表於 18-4-2012 11:31 PM

尋x寶 係咪出左張展覽圖就馬上收訂果間啊?
最早收訂係佢, 最貴可能有佢份, 無貨俾肯有佢份
尋x寶 係咪出左張展覽圖就馬上收訂果間啊?
最早收訂係佢, 最貴可能有佢份, 無貨俾肯有佢份
聖鬥士JACK 發表於 18-4-2012 11:37 PM

咁下一隻黃金射手座係呢間到訂既師兄都幾危險...
精X FACEBOOK話現貨要過9算, 都幾貴, 仲要每店限賣12隻
redfish 發表於 18-4-2012 09:52 PM

如果限住,即都唔係完全大貨,一係精粉睇住黎食,
阿孤聽聞係唔夠貨,如連後備單都有,咁佢應該為口啤而出去問行家要貨...
另人馬要食死貨先會有貨派...

另獅子再版聽聞都cut貨...
之前訂亞洲版都只係$#*, 但明天行貨現貨價要%$(
咁你會點睇:36:
樓主開post話貨源充足
但多位大大透露多間鋪都出現唔夠貨情況
信邊過?
樓主消息來源是??