Toysdaily 玩具日報

[其他] 討論區尺度問題

頭像被屏蔽
係咪...???
邊個post呀...???
because talking about enterbay?
雖然唔係我處理, 但係代答,
首先,如果係講緊EB女 FIGURE個POST,冇DELETE到....
只係同其他POST合併左,
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 2426&fromuid=22

有時唔見左個post,唔一定就係DELETE左架...大家太敏感啦...
好多時只係合併左,或者移左去其他分區...仍然可以討論...
另外, 詢問有關討論區問題的POST, 請在"會員查詢"區發問,
所以本POST稍後都會移到該區討論,
謝謝~
建議日後12”人偶討論區只係開果間公司嘅LINK仲方便。
日後師兄相片分享集中哂同一條LINK咪唔使開咁多個POST。

例如:

HT 集中相片分享�DX08集中相片分享嘅LINK
ENTERBAY 集中相片分享�Scarface集中相片分享嘅LINK
THREEA 集中相片分享�Zaku集中相片分享嘅LINK
其他12”人偶 集中相片分享�XXXX集中相片分享嘅LINK

唔使揾,大家都方便。