Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 李小龍1/6 Black Label蠟像級收藏雕像【5月上市】

回復 84# E神

當然往績係EB嘅最大問題,頭雕上色風格同與HT不同亦對其不利,太多師兄鐘情HT手藝(本人反而比較喜歡EB風格)
但大家無發現,EB出單圖預告時多數會比人話點解唔出多D圖之累,那怕已講好幾日後出官圖,但HT出一圖半身預告無人會出聲(當然係TD話HT後果好大獲)
回復  E神

當然往績係EB嘅最大問題,頭雕上色風格同與HT不同亦對其不利,太多師兄鐘情HT手 ...
chungyuihing 發表於 22-7-2012 03:22 PM

咁好明顯就代表左兩間公司比人嘅期待度啦....
即係咁:
我本來都唔大期望,&^$%$&你仲一而再再而三咁玩扮神秘,出圖啦頂你....
vs
我好想快d睇辦好想買,你比條毛我睇住先都好丫,plz~

講打手,攻擊ht的比eb更多吧...?
eb有什麼好攻擊...佢自己會整死自己啦....
同意,
跟本冇人想反EB....
個個希望 eb 出的好野,
唔洗等ht 獨大,,

之不過,,,,傻bill 都仲係唔爭 ...
E神 發表於 22-7-2012 12:51 PM

根本就係,好野個個爭住入la
Mib 在下有買,不過放左 ,失望
即係咁:
我本來都唔大期望,&^$%$&你仲一而再再而 ...
the_crow 發表於 22-7-2012 03:37 PM

對!EB 點解咁少插佢既言論係td出現?吾係冇,係好多時睇吾到姐
根本就係,好野個個爭住入la
Mib 在下有買,不過放左 ,失望
ckc882000 發表於 22-7-2012 03:42 PM

我都放左 白人,(應該叫佢醉油外國人.....)
留底了黑人:52:
去左睇啦,我覺得唔算差,不過身體仲係見到夾口線,而眼部上色真係弱過HT好多
瞳孔唔夠靚,話晒係靈魂之窗,影響好大架.
我都放左 白人,(應該叫佢醉油外國人.....)
留底了黑人
E神 發表於 22-7-2012 03:45 PM

黑鬼個頭某個度成個朱頭炳甘,眼又射尼!
黑鬼個頭某個度成個朱頭炳甘,眼又射尼!
ckc882000 發表於 22-7-2012 03:58 PM

MIB明明引到好多人,
K係超水準代表作,偏偏上色就搞到飲醉酒咁,
J就直頭有DD走樣,加上EB BODY.....
結果出得最好嘅......係F.......:47:
回復  GunLap

我入左,平心而論,中係心目中龍哥feel,而價錢由於我係VIP折實1062,壽屋figure都 ...
chungyuihing 發表於 22-7-2012 11:09 AM

有冇實物相睇下哩?
MIB明明引到好多人,
K係超水準代表作,偏偏上色就搞到飲醉酒咁,
J就直頭有DD走樣,加上EB BODY.....
...
the_crow 發表於 22-7-2012 04:08 PM

師兄:你未講d配件:49:
其實RM-5波地係好好,只係當日出嘅時候俾人猛話隻腳「咔嘞」唔like咪轉,唉~點知出事,堅叔馬步何其穩
有图吗?
我人在马来西亚
頭像被屏蔽
而且佢真係推出左市面既貨唔多.
成世只係得幾張圖.
就算有心炳佢都難
supermodehk2 發表於 22-7-2012 10:49 PM

其實重有原因:78:
即係咁:
我本來都唔大期望,&^$%$&你仲一而再再而 ...
the_crow 發表於 22-7-2012 03:37 PM

EB真係一年入面都無出過咩,真係整死自己,我期待一比四joker,不過咁耐只見一張大頭相咩都無:30: