Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 李小龍1/6 Black Label蠟像級收藏雕像【5月上市】

今天睇左門市實物了,,,,,,,,,,

:42:
今天睇左門市實物了,,,,,,,,,,
E神 發表於 22-7-2012 01:34 AM

如何?又係愧對龍哥多…
EB 真人龍珠內的莊子點解冇咗影, 佢個頭雕出得好靚女:71:
好似到而家都冇大大入手。。。
以咁嘅價錢買一隻不可動figure, 仲要個樣唔似,呀標爺,你會唔會自視過高哩?又或者你以為12寸figure嘅玩家係傻嘅?
回復 79# GunLap

我入左,平心而論,中係心目中龍哥feel,而價錢由於我係VIP折實1062,壽屋figure都唔止呢個價,頭雕只要同前作死亡遊戲一併就知是進步並非退步,當然我本人更希望這是正視而不是斜視,我入手時都見幾個人睇貨入手,可能大家唔太想係TD出貼皆因呢喥反EB情懷何其高
回復  GunLap

我入左,平心而論,中係心目中龍哥feel,而價錢由於我係VIP折實1062,壽屋figure都 ...
chungyuihing 發表於 22-7-2012 11:09 AM

恭喜大大入到所愛!
但最後一句反EB,就不太認同,如果出得好,又怎會個個插呀!
EB d野係點,真正玩家知道la!
如何?又係愧對龍哥多…
船頭尺 發表於 22-7-2012 01:52 AM

對眼最差,,,,,,,

唉,,,,真係冇眼睇....,,:42:
回復  GunLap

我入左,平心而論,中係心目中龍哥feel,而價錢由於我係VIP折實1062,壽屋figure都 ...
chungyuihing 發表於 22-7-2012 11:09 AM

想买,有机会分享吗?PM?
恭喜大大入到所愛!
但最後一句反EB,就不太認同,如果出得好,又怎會個個插呀!
EB d野係點,真 ...
ckc882000 發表於 22-7-2012 12:27 PM

同意,
跟本冇人想反EB....
個個希望 eb 出的好野,
唔洗等ht 獨大,,

之不過,,,,傻bill 都仲係唔爭氣.......
我入左set MIB ,
係我第一次買eb 野.....
但,,,,希望再有下次吧,,,,,,,
幾大愛李小龍,相信都唔會買個口腫面腫的公仔返嚟放掛! 就算進步過前作死亡遊戲都沒用,唔似就係唔似。
同意,
跟本冇人想反EB....
個個希望 eb 出的好野,
唔洗等ht 獨大,,

之不過,,,,傻bill 都仲係唔爭 ...
E神 發表於 22-7-2012 12:51 PM

其實邊間生產李小龍都好,站於玩家立場,就算係大廠都好,唔似就係唔似,所以並唔係因為E記出就插!不過補充一句,每個人對頭雕嘅要求程度都唔一樣,覺得接受唔到,咪留番D$買第二隻,如果接受到,就唔需要理其他人,自己覺得值就OK!
回復 85# jedi07

呢隻唔啱可以輕鬆pass等下一隻,不過下一隻小龍係大龍,雙頭雕1:4可動,期望有好戲睇
回復 82# E神

對眼攞得好盡,盡過龍
鍾意小龍嘅人點會有可能訂呀.....?
佢都唔係小龍......:72:
回復 86# roywong

同意!