Toysdaily 玩具日報

查看: 11662|回復: 13

[分享討論] Kamen Rider呢個坑,, 唔夠半年,, 已經攪成甘 (寫住SHF、SIC 先)

跌左落去,, 真係無底深淵!!! 我只是一個學生仔,,爛鬼大學生一個,,
但為左rider,,我會比心機番工、讀書,,搵錢黎買rider咖!.......................只係半年就攪成甘!!!我愛kamen rider!!!!!!
d同學、同事都笑我,, 我要rider,,都唔要女人!!!!:58:

小時候,, 睇Black RX後!!!真係無睇過 rider
十幾年只睇ultraman!!!! 由六兄弟,,睇到 tiga、dyna 、gaia、高斯、mebius

近兩年入左高達坑,, 我細過係唔睇高達既!!
係psp seed既game,, 女友送左 TV 版既 strike gundam比我
然後另一個女友,, 送左mg wing zero custom比我,,就出事了
兩年就百幾盒gundam模型!!!

入番rider 正題,, 近年無端端睇 kamen rider W,,好有型啊;細數我既罪惡吧
就出事了
跟住睇埋decade、ooo、kiva、依家睇緊電王
入晒坑

最衰係上年既SHF Kiva帝王型態 $1xx蚊見到,,後悔無買,,
見到幾靚,,二百幾買左,, 就入坑了

就住帝王kiva,,呢個哀野,,攪到我入坑

之後越入越多

買把劍,,比deacade

唔買,,之後就好貴,,入埋先

雖然未睇過,,但你幾型

寫住shf 先,,仲有其他rider 玩具

我第一盒SIC,, fang joker & 師傅 skull 型到爆!!!!!!!!!!
點可以唔入!!

第二盒,,主角W ,,點可以唔入

順手入埋,,可以整晒d型態嘛

我很喜歡的decade,,但點解個故事爛尾,,爛到甘,,因為decade,,我更愛影相,,愛上decade既粉紅色

因為Kiva,,我去了學小提琴

其實紅渡爸爸,,紅音也,,型得多
但點解你甘似黃子華咖
睇kiva前,,我fd話dark kiva型好多,,點知真係
這盒是SIC 紅音也

呢隻古迦,,太肥了
但因為佢就出極魂,,隻大既SIC又特價
買埋咯!!!
後悔kabuto三魚多,,無買到!唉
留位 比 sic極魂 ,,之後再加
留位 比 dx 變身器,,之後再加
留位 比 頭像 ,,之後再加
其實影盒不如一張相影晒啦....
其實影盒不如一張相影晒啦....
luciferdark 發表於 13-4-2012 05:44 PM

太多,,一張影唔晒啊,,又就黎要考final!!!!!
你一張過好過你影盒逐張出......
sic kabuto
唔洗3魚wor
ching... 快啲幫佢地解除封印啦!
回復 9# 果汁先生

Where can buy sic kabuto????thz
ching... 快啲幫佢地解除封印啦!
locker2168 發表於 13-4-2012 06:21 PM

i wanna go outside with them and take photos!!!!
你既背景同玩既玩具同我一模一樣:DD~~~~~~~~~
因為Kiva,,我去了學小提琴
   樓主你講真咖?