Toysdaily 玩具日報

查看: 4980|回復: 14

[玩具攝影] ART FIGURE的《BLACK HAWK DOWN》???

Art Figure同DamToys二选一,小弟选了Art。原因只有一个,就系art的手已经戴好手套而DAM的要自己戴!(我至憎就系自己戴套!:*)去图!(影完先发觉,原来出边件外套系唔使拉拉链。。。真系功课做少D都唔得。。:49:,勿见怪)

再来几张普通图。。。

多谢支持!
Black hawker down 一定要支持:71:
p s 功夫一般流 wow 師兄!!!:71:
p s 功夫一般流 wow 師兄!!!
oscaryiu 發表於 12-4-2012 08:40 PM

一般定一流? :he:
睇完相會覺得你係想講一流:71:
靚圖!但係呢隻好多設定都無跟電影角色.
如果唔介意嘅呢隻係唔錯.
美圖 ~ 讚 ~ :71:
to GTO : 一流,一流,一流.OK!!!!!!!!!!!!!
頭雕好靚, 我想睇close up:63:
Art figure配件本身幾靚,而且有做舊化,除左用膠鞋同埋設定上嘅問題外,算係相當不錯嘅兵人。

BTW, 一流~ :43:  :43:

我認得佢 , 佢係 batman DK 開場比 joker 塞煙霧彈入口果個銀行經理:76:
nice photos, thanks for sharing! :71: i bought the DAM version my self..
Black hawker down不得不讚!!!
頭雕好靚,but i bought dam version. btw i bit scare u said this ar ->>就系art的手已&#32463;戴好手套而DAM的要自己戴<<
回復 4# GTO

一般同一流都冇傷肝。幸得有大大們的支持, 已經係無憾了。:61:
好似真人咁!!~~~~~~~~~~:handshake: