Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.28~~~Ultra Act~~~Ultraman Dyna Flash Type

支持1下

呢個我早排都入左...係得迪加冇入.齊齊希望迪加出 Version 2吧
rkdfie99999 發表於 9-4-2012 12:15 PM
THX rkdfie9999 兄支持~~~~有迪加 V2 我諗我都會入番一隻~~~:)
Ultra act真係愈出愈好~~~
pein 發表於 9-4-2012 12:35 PM
改咗肌肉感波地~~~再執好啲上色同關節~~~希望愈出愈好~~~~:DD
THX rkdfie9999 兄支持~~~~有迪加 V2 我諗我都會入番一隻~~~改咗肌肉感波地~~~再執好啲上色同 ...
Somebody_Ex 發表於 9-4-2012 06:37 PM

嚟緊我必入嘅係電光超人~~~:)
some兄,呢隻會唔會入~~~:58:
support,ua俞做俞正
希望n系列快d出
saga522 發表於 9-4-2012 01:05 PM
THX saga 兄支持~~~~呢個帖係你推動我出架~~~~:DD
嚟緊我必入嘅係電光超人~~~
some兄,呢隻會唔會入~~~
pein 發表於 9-4-2012 07:45 PM
我諗唔會啦~~~呢個系列我無壓力~~~只係會買一啲熟識GE超人~~~:43:佐菲亞鄉太郎艾士呢啲我一隻都唔會放過~~~:$
嚟緊我必入嘅係電光超人~~~
some兄,呢隻會唔會入~~~
pein 發表於 9-4-2012 07:45 PM

電光超人我怕要X3咁入:67:
THX saga 兄支持~~~~呢個帖係你推動我出架~~~~
我諗唔會啦~~~呢個系列我無壓力~~~只係會買一啲熟 ...
Somebody_Ex 發表於 9-4-2012 08:08 PM

原來如此~~~:58:
電光超人細個有睇,情意結所以至入~~~:)
帝拿的確進步左好多...特別頭部設計
都真係十幾年啦
Support some大!
同樣等梗zoffy!!
herculesanakin 發表於 9-4-2012 02:56 PM
THX herculesanakin 兄支持~~~~大家一齊等 Zoffy ~~~~~~:$
Support Some大
小弟真係好希望tiga可以出隻Ver.2......
timothy276217 發表於 9-4-2012 04:58 PM
timothy 兄迪加幾個型態都買晒~~~出 ver.2 對你有啲唔抵~~~~:68:
電光超人我怕要X3咁入
yugi 發表於 9-4-2012 08:10 PM
yugi 兄咁有愛~~~~~:@ 不過如果輪到超人亞鄉我諗我都會控制唔到~~~:$
原來如此~~~
電光超人細個有睇,情意結所以至入~~~
pein 發表於 9-4-2012 08:14 PM
電光超人我無咩睇~~~~但係出亞鄉我會發癲~~~~~:$
yugi 兄咁有愛~~~~~ 不過如果輪到超人亞鄉我諗我都會控制唔到~~~電光超人我無咩睇~~~~但係出亞鄉我會發 ...
Somebody_Ex 發表於 10-4-2012 09:24 AM

唔係有愛,係佢如果出裝甲唔包素體就要入多兩隻for合體:oh:
如果tiga出埋ver.2就perfect喇:68:
帝拿的確進步左好多...特別頭部設計
都真係十幾年啦
一文字 發表於 10-4-2012 12:01 AM
帝拿唔覺意就十幾年~~~~古迦原來都已經係十二年前GE故事~~~~:51:
唔係有愛,係佢如果出裝甲唔包素體就要入多兩隻for合體
yugi 發表於 10-4-2012 09:45 AM
不得了~~~~~~~~:44:
如果tiga出埋ver.2就perfect喇
森記 發表於 10-4-2012 10:19 AM
有機會GE~~~~不過要等得~~~~:(

在此多謝各位朋友的支持~~~~~:77:
回復 13# Somebody_Ex

黎紧Dshf出得好勤力,中晒。无办法啦~我中意rider多过咸蛋~
帝拿和佳亞都正.......:shiny:SOME大我今次不是最遲了....:DD
回復  Somebody_Ex

黎紧Dshf出得好勤力,中晒。无办法啦~我中意rider多&#3680 ...
konakona 發表於 10-4-2012 11:46 PM
可能聽日就有新 SHF 到場~~~~~大家一齊努加吧~~~~~:)
帝拿和佳亞都正.......SOME大我今次不是最遲了....
wing0boy 發表於 11-4-2012 12:30 PM
絕對最遲係 wing sir 你~~~~~~~~~:oh: