Toysdaily 玩具日報

查看: 6058|回復: 12

[個人收藏] Hottoys Movie Spiderman III (Black Costume)

今日倍老婆出街,收倒Hottoys電話,諗著佢話Ironman MK II有得羅,點知竟然係 Black Costume Spiderman,所以順便落旺角羅,近呢兩個月都無0羊買玩具,所以快快去羅番0黎玩,基本上驚喜唔會太大,因之前Hottoys隻紅藍制服Spiderman我有買,所以除左件制服顏色外,大致無0羊分別,唯一最大卓頭係今次可換Peter Parker個頭,不過呢個樣0既Peter Parker頭適合紅藍制服Spiderman多D(但紅藍制服Spiderman係換唔倒呢個頭), Black Costume時頭髮下垂,樣貌應帶有邪氣,不過點都好,有好過無,而個沙人座,我真係情願佢平2舊比我,我真係一D興趣都無,影相都無羅出0黎影...........不如睇相

先睇下Spiderman 0既正面同背面

射蜘蛛絲呢D姿勢一定要擺

承傳左上次隻Spiderman 0既優點,擺姿勢好自然

非常接近電影造型

新賣點就係可換Peter樣頭雕

以下兩幅係樓宇間穿梭0既姿勢

同之前隻Spiderman合照

Medicom限定0既漫畫版Black Costume造型0既Spiderman

Medicom Spiderman Movie III Black Costume造型0既Spiderman

三隻Black Costume造型0既Spiderman合照

可睇清楚Peter 0既頭雕,個人係滿意0既
Nice photos and comparison.
支持一下,呢隻確唔錯:71:
依隻好靚..但我冇訂,我等新蜘蛛俠,似原著
差唔多隻隻都齊,勁!!
靚圖!小弟三十号單,有排等!
好一個蜘蛛俠迷:71:
我都好鍾意蜘蛛俠漫畫版果套黑戰衣
可惜電影版改到同原本果件差唔多咁
無嚟特色...
m記個隻好似小學生整咁:50:
頭像被屏蔽
m記個隻好似小學生整咁
布魯士 發表於 8-4-2012 01:20 PM