Toysdaily 玩具日報

查看: 3345|回復: 14

[3A/ threezero] *** 3A 舊 figure , 可遇不可求 ... ***

有新又有舊 ....   期待 RVHK 又要大出血 :79::

夲來最初只想專注 WWR , 後來又平平地買咗 TK .... 又買D AK ... 又開始被其他大大放毒之後追咗少少舊物 :70:  

其實 ..... 大家 最Lilke 邊條 line ... ???

玩耐咗, 我自己其實對TK 仍然係最少愛.  返而 AK 好似角色變化大又有趣, 所以都買咗2隻新 Zombie !!!

其實係香港玩玩具真係好幸福 !!!   :51:
1/6 Jung de Plume 蒲頭了~
恭喜恭喜!
我比較中意AK line .....tommy正到爆!and jc!!!!
但係day watcher n night watcher 又係我最想要既!
而TK BAkA n heavy TK ...又愛爆!後追一定破產!
其實ching講得好岩!3a嘢真係好易俾人毒到!
玩過3a之後,我個人就好專一,而家只會留意佢啲產品!
見到其他公司出正嘢,好想買,但最後都係留番$$等佢!

只怪自己愛得太遲.......
我比較中意AK line .....tommy正到爆!and jc!!!!
但係day watcher n night watcher 又係我最想要既!
而 ...
mickey308308 發表於 8-4-2012 01:55 AM

回想我中3A毒o既初期,賣晒d收藏o左多年o既高達玩具o黎後追DW+NW Commander、兩隻de Plume同Heavy TK…真係好耐都未試過咁瘋狂入玩具…
回想我中3A毒o既初期,賣晒d收藏o左多年o既高達玩具o黎後追DW+NW Commander、兩隻de Plume同Heavy TK… ...
yioy1482 發表於 8-4-2012 02:16 AM

好在CHING都有呢個決心...有$$..去做
我見到佢而家個價位真係想死......後追1隻=而家既5隻....忍唔到手就真係死得人多啦....
自己D朋友又唔玩FIGARE....一早知3A既話..就唔洗MISS左咁多正野啦...
回復 5# mickey308308

如果唔係特別版都唔駛5隻嘅價錢, around 2~3隻啦...
揀d真係好鍾意先買囉, 不過建議早d買plume, 因為超型之餘AW仲講明唔再出
De Plume 真係早買早著:44:
回想我中3A毒o既初期,賣晒d收藏o左多年o既高達玩具o黎後追DW+NW Commander、兩隻de Plume同Heavy TK… ...
yioy1482 發表於 8-4-2012 02:16 AM

依家D玩具都係鐘意先買 (當然價錢越來越貴 :80:)

HT 放了不少, 但剩下的都係有感情, HT 又用心的作品 ...

依家唯有好鍾愛嘅 HT 先訂 (e.g. Batmobile 89 , 竹谷 predator, etc.)  Avengers 已經好悶, 打算全 skip !  因為入埋 Iron Monger已經 IM 系列收工 !  好彩新 Batman 又冇驚喜, 正到可以專心玩 3A ..... 因為而家D HT 全部零可動  (冇辦法, 因為D人有少少 joint 位又話接受唔倒 ......  D人根本唔係玩開12", D公仔買回家擺或長期入盒 .... 沒有以前玩12"的樂趣了)

最大件事係 3A 開始玩 license product ....  MGS REX 中 !   SF3D 中 ! ......... 好驚 Ambush 都會買, 因為真係正 !!!!   而且套戲都會有第二集 ........   有排出 !
De Plume 真係早買早著
Baka 發表於 8-4-2012 11:00 AM

最後既de plume係咪黑白單鼻....??:55:
haha, congratulations!!!
Jungle de plume is a good stuffs:35:
回復 10# 甘大滋

Your Noir de plume is a super good stuff :66:
回復 1# RRAAYY

i vote for WWR line- NOM commanders!! vote for all nom commanders!!!!
agree, 係香港玩玩具真係相對地幸福 !!
hope 炒賣風唔好咁廣就好!!.
haha, congratulations!!!
Jungle de plume is a good stuffs
甘大滋 發表於 8-4-2012 02:48 PM

甘兄,  得閒係TD 放D多毒啦! :34:
甘兄,  得閒係TD 放D多毒啦!
RRAAYY 發表於 8-4-2012 03:45 PM

Agree! Agree!
網上行大大 謝謝:35: Noir黑色幾型仔 都唔錯架:77:

RAY兄, 我冇特別好野喎, 應該叫BioDD出post放毒啦:66: