Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: rention929

[詢問] 我想問有女友或老婆師兄係咪玩具同女友或老婆係咪會共存唔到

回復 29# SHOCKER

謝謝提點,我下次會加返d標點符號及隔行
回復 31# rention929

小弟睇師兄你個POST o既標題已經睇得好辛苦 :(

其實好多野都係相對o既, 你賺10萬而買七千蚊玩具, 同你賺1萬買七千蚊玩具, 咩人都覺得後面係過份左~
月經問題 !!!!!!
"能力月大, 玩具月大" 今日金句,,,,正
dannydanny 發表於 5-4-2012 05:44 PM

With great power, comes great toys
對於架蝙蝠車我同老婆一齊睇,佢反應係:架車好似出得唔係好似,麻麻地,你想買?
然後我就當場解釋架車出得有幾唔似,之後CLOSE FILE!行過都無再望.

我老婆係會幫我買玩具的,到某個錢碼佢會問句諗清楚未,就係咁多.
回復 35# warxv

唔聲唔聲可能到時出貨比個surprise你.
回復 36# thiam
對於佢地做公仔同做衫我是十足信心的,不過硬件wow......都係算吧啦,佢地連槍都無幾把做得靚!
回復 37# warxv

買HT d野可以話....., 有d似坐過山車咁.
對於架蝙蝠車我同老婆一齊睇,佢反應係:架車好似出得唔係好似,麻麻地,你想買?
然後我就當場解釋架車出得有幾 ...
warxv 發表於 11-4-2012 05:32 PM

你老婆真係唔錯啦, 身邊幾個妻管嚴, 唉...

只可以話樓主唔識汁生:45:自己買玩具就同老母講大陸老翻幾十蚊,反正我唔留盒拎出黎包好就唔阻佢
轉頭買件A貨LV比老母就話買左幾千蚊,同d玩具冇得比
反正佢又唔識分
世上蠢既女人永遠都比較多:78:
手掌是肉...手背也是肉...我們要技巧地取得平衡:43:
又未必全是.....等價交換.....對方就OK啦
個標題睇到頭暈....