Toysdaily 玩具日報

查看: 10843|回復: 41

[詢問] 我想問有女友或老婆師兄係咪玩具同女友或老婆係咪會共存唔到

事原:
禽晚我同女友落hottoys睇野:43:,睇睇下蝙蝠車有位仁兄問我有無訂我話有跟住問埋89個架有冇訂我話有跟住問我89要落左幾錢訂個刻個心唔係好想答佢:55:明知人哋有女友係隔離仲問D咁敏感話題,我答$2400,唔答由至可一答阿女友即刻有反應:47:話咁貴咁架野總數即係幾多銀?個位仁兄搶答$4200阿女友當堂話咁大架同咁貴你點買得落手:56:,跟住阿女友在睇一睇隔離架bat mobile問我有冇買同幾錢,我話有不過$3000唔駛:52:個時仲大反應,咁就$7000買部i pad好過:31:我當時都唔識比反應佢:o淨係心諗玩具同女人真係唔可以共存:?D人話男人掣造高爭鞋係玩女人而設,唔通玩具係女人掣造既,係玩男人而設及治我地D男人係就真係冤葉:die:
我女人一向唔會過問我買玩具買左幾錢
回復 2# 巴迪高

我都系wor..........
的確係買部ipad好過買兩舊咁大舊嘅嘢又唔知擺去邊好
買個LY俾佢就冇事了
換個個女友囉.......我而家果個 聲都唔聲呀~!! 佢有佢買...我有我買.....種之有錢儲就得
我無問題,我老婆是小鳥依人,聽晒我話型:52:

P.S.師兄,唔該加番多d",“啦....好惡睇呀
我女人一向唔會過問我買玩具買左幾錢
巴迪高 發表於 5-4-2012 05:30 PM

經過今次經歷我諗都係少帶女友去呢D地方為妙:p
其實最緊要自己有無能力,如果無能力玩咩都會比人嘈
GG 俠就能力月大, 責任月大

我地就能力月大, 玩具月大
who pay, who say !!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
如果我嗰個係身邊!而有人問我以上嘅野我會選擇話乜都冇訂!我唔明點解你要咁老實答嗰條友?你叫佢問返店員囉!兩架都截晒訂問嚟做咩?