Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <天外凶獸>Space Godzilla(by:sumsum)

唔敢確定,但真係好有可能,隻野本身都好貴,加上炒傢……
yagami 發表於 2-4-2012 08:45 PM

炒?好難~ 呢個系列反應咁好,又有代理行貨...:65:
但各位千祈咁俾日本官方建議零售價嚇親。

炒?好難~ 呢個系列反應咁好,又有代理行貨...
sumsum.com 發表於 2-4-2012 10:07 PM

嗯,希望到時有個心理價位既驚喜啦,不過三頭龍只要做得靓就算成千我都殺架啦:angry:
好影
这吭太深 看看就好:64:
頭像被屏蔽
回復 32# yagami

同意!! 三頭龍係值得的, 但都希望佢qc同可動有進步啦!!

諗住1隻唔拆盒1隻拆來玩.
我覺得雙膊及背鰭晶石D珍珠白色重手左...
減弱了晶石部件原有的透明效果....

反而地台果幾支晶石柱上色卻恰到好處...
回復 34# 劉波

個人覺得佢個packaging design做得好差:o
原價成萬,計埋一堆雜費我估可能會賣到千三至千五港幣左右呱。

確實睇幅圖三頭龍真係好大隻,D比例好似 ...
yagami 發表於 2-4-2012 07:31 PM

佢唔係魂限的話,應該唔會過千的....我都認為係$7-8魚到....
炒?好難~ 呢個系列反應咁好,又有代理行貨...
sumsum.com 發表於 2-4-2012 10:07 PM

shm暫時都未炒起過,算可幸。不過定價本來就已經唔平:oh:
嗯,希望到時有個心理價位既驚喜啦,不過三頭龍只要做得靓就算成千我都殺架啦
yagami 發表於 2-4-2012 10:21 PM

有得訂個陣去訂你就會放心啲~:71:
回復  劉波

個人覺得佢個packaging design做得好差
Bebe* 發表於 3-4-2012 01:12 AM

今次太空哥斯拉個盒真係:(.....
俾師兄毒到... 有興趣WO :58:
呢幾隻哥斯拉有無炒起? 4 舊入唔入到1隻?
佢唔係魂限的話,應該唔會過千的....我都認為係$7-8魚到....
御遠將 發表於 3-4-2012 01:46 AM

嗯,咁講又係啵,應該係我太多慮啦,多謝師兄提點:64:
回復 30# 劉波

大大係指魂限個架飛機? 如果係, 已經出左, 我尋晚拎的
頭像被屏蔽
飛機坦克我都想入,但係我想問的係機械哥斯拉的背包………
如果今個月出左我會入啦!
頭像被屏蔽
另外你個set飛機坦克係邊入呀? 幾銀左右?
我有興趣。