Toysdaily 玩具日報

會唔會散左???

昨天o係中環放工時段見倒一名年輕人o係鬧市人群中一邊行一邊拿出佢 ge 寶貝.... psp....但不到兩分鐘就聽到 "錚" 的一聲............ 他的psp已應聲倒地........並四散到十數呎外........ 見倒類似寫住....umd 的物體.....

個年輕人都幾高下....... 佢 ge 寶貝會唔會就咁散左呢 :?:?:?

[ 本文章最後由 豪鬼 於 20-3-2007 02:28 PM 編輯 ]
原文章由 豪鬼 於 20-3-2007 14:24 發表
昨天o係中環放工時段見倒一名年輕人o係鬧市人群中一邊行一邊拿出佢 ge 寶貝.... psp....但不到兩分鐘就聽到 "錚" 的一聲............ 他的psp已應聲倒地........並四散到十數呎外........ 見倒類似寫住 ...

咁2散~?! 唔會掛~~~上次我成部PSP 滑行左成5-6 米都未散~~~唔會咁2死ga~~~
japan兄...你...................

咁睇黎psp都好硬"淨"下wor.............................
我部psp都跌過無數次,試過跌左落地仲不停打轉同撞牆:ice:結果而家盞綠色燈壞左:shy:去sony整要300百再加料錢:cool:
原文章由 X-JAPAN 於 20-3-2007 03:00 PM 發表

咁2散~?! 唔會掛~~~上次我成部PSP 滑行左成5-6 米都未散~~~唔會咁2死ga~~~

日本部PSP 在 滑行:(:(
我覺得一般係機器咁跌法都冇事已經係奇跡=-="
電器尼D野......錫下啦..............
昨天o係中環放工時段見倒一名年輕人o係鬧市人群中一邊行一邊拿出佢 ge 寶貝.... psp....但不到兩分鐘就聽到 "錚" 的一聲............ 他的psp已應聲倒地........並四散到十數呎外........ 見倒類似寫住 ...

佢 ge 寶貝就咁散左:DD
他的psp已應聲倒地........並四散到十數呎外........ 見倒類似寫住 ...

四散喎....唔係即係「解體ed」咩:?

p.s. 豪鬼兄都係返中環? 我都係喎:shy:
頭像被屏蔽