Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 浪客行 宮本武藏 (圖片已DeIe)

其實早前ASMUS TOYS出過一SET 宮本武藏......(講真得D衫同草鞋係OK, 頭雕同BODY都好一般), 我5魚入手....有興趣既CHING可以找找!!
買套衫有無跟草鞋,ths!!
oscaryiu 發表於 27-3-2012 12:28 PM

沒有鞋的,鞋要自製。
用摸形泥做底,拿去加熱,我用好細果D平底鑊(當然不好用來煮菜LA:72:)
再線貼上去,我用了AA膠貼。小心痴到手。
其實早前ASMUS TOYS出過一SET 宮本武藏......(講真得D衫同草鞋係OK, 頭雕同BODY都好一般), 我5魚入手....有 ...
angusks 發表於 27-3-2012 12:42 PM

師兄是這隻嗎?我好想買呀,不過未找到,Y記和土寶都無:79:
除了個頭&BODY,其他野好像不差。

回復 33# akiaki

SORRY! 搞錯了.....我講應該係crazy owners 呢個....

ASMUS那個市面好缺貨........!!!
回復  akiaki

SORRY! 搞錯了.....我講應該係crazy owners 呢個....

ASMUS那個應該未出!!!
angusks 發表於 27-3-2012 01:31 PM

這個都有考慮過,不過就覺得有D貴&無咩件。
最後買左套劍道衫頂住算。不過D劍要買,難又要自整。
加加下都唔平得去邊:63:
回復 35# akiaki

都有同感, 另外ASMUS個套都唔平, 人仔6魚半.........:80:
好靚地台, 邊度搵架?
回復  akiaki

都有同感, 另外ASMUS個套都唔平, 人仔6魚半.........
angusks 發表於 27-3-2012 01:47 PM

請問Asmus還有得賣嗎?在那有,THX?
好靚地台, 邊度搵架?
darknight 發表於 27-3-2012 01:49 PM

地台自製的。本身是HT只有名果D。
用模型泥貼在個面,做少少地形,用風筒狂吹到有D硬,油性光油塗面,又再吹乾佢,之後用上沙色和貼樹枝等。
crazy owners & ASMUS TOYS 無所謂!!
5魚 or 6魚 人仔  無所謂!!
淘X or 雅X or X bay 無所謂!!
邊度仲有呢師兄??? thx
crazy owners & ASMUS TOYS 無所謂!!
5魚 or 6魚 人仔  無所謂!!
淘X or 雅X or X bay 無所謂!!
邊度仲有 ...
oscaryiu 發表於 27-3-2012 04:07 PM

師兄雅苦打HT全名會見到有隻。開價一牛五,估計不太會升。不知是否正版。
不過計條數都OK。可以上網看看。

回復 40# oscaryiu

CRAZY OWNERS 去T-2買啦, 我2日前買, 唔知仲有冇....ASMUS TOYS比較冷門, 我係其他網見到開賣時係6魚半, 官網都係USD99( 已冇貨),  應該好難找...
angusks : where is T-2??? THX
回復 43# oscaryiu

旺角好景馬會對面商場仔, 地下賣紅酒, 上樓梯轉左會見到, 5:30PM先開....
回復  oscaryiu

CRAZY OWNERS 去T-2買啦, 我2日前買, 唔知仲有冇....ASMUS TOYS比較冷門, 我係其 ...
angusks 發表於 27-3-2012 04:18 PM

想請教師兄有無換Body?
現在我用緊EB的小龍包膠,好像都有點點大身細,好彩件衫厚料。不過我想整個祼上身Look比佢,show下D疤痕。