Toysdaily 玩具日報

[新品消息] bbi SEAL TEAM SIX: DEVGRU - RED TEAM p2有update圖

"一定火" 頭燈....希望係未完成..
如果唔係會同 SS 比下去:67:

我站時買 SS win :78:
又有新圖update

BBI重出江湖之作?
各Bro,今天我在FB見到有樣版,是MK雞旺一樓大大店那裡,應該是各Bro所講的BBI,因我FB見到是寫明Seal Team Six,Photo見有狗,機槍,及做型.看來不差,如價錢可以接受,才入手.
(另外問問各Bro知不知有那一間店可以代客寄貨到M)因我這邊真實很唔方便,找Figure要來hk,一次過要行煙屎點/雞旺/兆慢,實在有點起力.
請各路英雄教路.感謝!
我電話已經問了station大大店,是bbi的T six,但係價錢要到店了解.同兄弟所講,都是看價錢及產品才入.
又有新圖update
woowoobb 發表於 20-5-2012 10:53 AM

刀巴臉肥佬+瘦身狗 :what:
各Bro,今天我在FB見到有樣版,是MK雞旺一樓大大店那裡,應該是各Bro所講的BBI,因我FB見到是寫明Seal Team Six ...
MacBookPro 發表於 17-6-2012 01:32 AM

据1樓講佢係代理,暫時只有佢有得display,
    呢隻係會雙頭雕,上面張圖開口嘅係其中一個,仲有另一個可以上去睇,(我自己覺得合口靚過開口)
價錢我噙日亦問過訂價係一牛一魚幾,如等現貨就會貴一至兩魚
据1樓講佢係代理,暫時只有佢有得display,
    呢隻係會雙頭雕,上面張圖開口嘅係其中一個, ...
woowoobb 發表於 17-6-2012 05:52 PM

過千玩兵人??:@ noway:ar:
過千玩兵人?? noway
kevinwong4ever 發表於 17-6-2012 06:33 PM

哈哈哈哈哈哈,睇你幾時會
哈哈哈哈哈哈,睇你幾時會
woowoobb 發表於 17-6-2012 06:57 PM

我唔會~~~~~~~~~~~~住:34:
我唔會~~~~~~~~~~~~住
kevinwong4ever 發表於 17-6-2012 07:47 PM

我想將隻seal換大隻佬波地同頭
我想將隻seal換大隻佬波地同頭
woowoobb 發表於 17-6-2012 08:10 PM

大大訂左?
換大隻佬波地? show手臂?
大大訂左?
換大隻佬波地? show手臂?
chibita 發表於 18-6-2012 03:43 PM

我無訂呢隻,係諗住隻海皇星換大隻佬body剪做短袖
回復 37# woowoobb
多謝師兄,我星期日都已經去左看,我有訂 , 同師兄一樣價,大大店話可以幫我代寄去澳門.日後方便很多了.因為我找唔到那一間可以寄貨.(如果師兄真的仍然知道HK有邊間可以,都通知我)我除了Figure之外我還有一些日版/美版的Toys都要.如有一些店是可以寄給我.就真係好好好
我無訂呢隻,係諗住隻海皇星換大隻佬body剪做短袖
woowoobb 發表於 18-6-2012 05:14 PM

海皇星????????????????????