Toysdaily 玩具日報

[新品消息] bbi SEAL TEAM SIX: DEVGRU - RED TEAM p2有update圖

bbi 回歸~!:47:
幾時出?睇實物先算~~~~~~~~:ar:
bbi 復出係好事, 不過個價真是好進取

bbi 我都係喜歡佢d 二戰figure, 好多冷門題材都夠膽出, 好多散件到依家都係獨一無二
聽師兄講.好貴呀..bbi已一段時間停留.今次是否復出江湖,.兵人公司超出超多.而我仍然喜歡SS.欣賞膠件及鞋做功好..等出來之後再給bbi平分..而今次的外買盒的確好靚..講話講,包裝都好緊要..

有新update轉貼自兵人在線

睇到標題寫 bbi 出兵人已經好驚奇:@, 有師兄寫要賣160美圓, 就更加驚嚇:Q
睇到標題寫 bbi 出兵人已經好驚奇, 有師兄寫要賣160美圓, 就更加驚嚇
ultramanwai 發表於 23-4-2012 06:57 PM

點解驚奇? bbi好多年前都有出兵人,只不過停咗一段時間無出現代兵啫,
不過今次初步嘅價的確係進取咗小小.
只睇頭盔已令我口水流~~~~~~~:46:
嘩bbi很久有聽過啦!當年小弟買左隻潛水員!
嘩bbi很久有聽過啦!當年小弟買左隻潛水員!
martinl0313 發表於 23-4-2012 11:51 PM

我依家想搵番bbi呢隻水鬼都搵唔到..........
點解驚奇? bbi好多年前都有出兵人,只不過停咗一段時間無出現代兵啫,
不過今次初步& ...
woowoobb 發表於 23-4-2012 08:35 PM

點解驚奇, 因為當年它意興闌珊地離開咗呢個市場, 沒想過現在咁多公司出兵人之時, 還有興趣出兵人, 當年我都賣過幾盒番嚟玩, 大多數都不須要三條紅魚就能買到, 其中 26TH MEU 2RD FORCE RECON COPPER 仲買兩個添, 配件多, 金屬手鎗, 超底 !
點解驚奇, 因為當年它意興闌珊地離開咗呢個市場, 沒想過現在咁多公司出兵人之時, 還有興趣出兵人,  ...
ultramanwai 發表於 24-4-2012 11:06 AM

其實當年嘅bbi 真係出得好好。D件好多都好靚,兵種又豐富。
師兄又放毒!不過好期待等睇實物!:handshake:
盛惠美金16草
bigtomm 發表於 24-3-2012 02:32 AM

:30::69::26::56::80:..................
其實當年嘅bbi 真係出得好好。D件好多都好靚,兵種又豐富。
woowoobb 發表於 24-4-2012 12:42 PM

當年隻鬍鬚seal team 3真係驚為天人,  散件之多抵食夾大件.......